Başkan Tütüncü, Meclis Üyeleriyle Ramazan Sevincini Paylaştı - Son Dakika
Yerel

Başkan Tütüncü, Meclis Üyeleriyle Ramazan Sevincini Paylaştı

Başkan Tütüncü, Meclis Üyeleriyle Ramazan Sevincini Paylaştı

Kepez Belediyesi Başkanı Tütüncü, AK Parti ve CHP’li meclis üyeleriyle birlikte mahalle gezileri yapıp, iftar açtı.

09.07.2015 14:11

Kepez Belediyesi Başkanı Tütüncü, AK Parti ve CHP'li meclis üyeleriyle birlikte mahalle gezileri yapıp, iftar açtı. Muhalefet ile 5 saatlik program yapan Tütüncü, Türkiye'nin normalleşmesi adına bu tür güzellikler yaşanması gerektiğini söyledi.

Ramazan süresince mahalle gezisi ve iftar programı yapan Kepez Belediyesi Başkanı Hakan Tütüncü, AK Parti ve CHP'li meclis üyeleriyle birlikte gönülleri aldı. Kültür ve Gülveren Mahallelerine düzenlenen ziyaretlerde, muhtarların belirlediği yardıma muhtaç yaşlılar, ekonomik durumu iyi olmayanlar ve hastası olanlar evlerinde ziyaret edildi. Ziyaretlerde ihtiyaca göre yardımlar gerçekleşti, iki mahallede belediyenin düzenlediği iftar programlarına katılım oldu.

İftar programlarına Kepez Belediyesi Meclisi CHP grubundan Şahali İnce, Kadir Zeybek, Ekrem Ersoy ve Erdoğan Yarbaş, AK Partili meclis üyeleri Rüştü Peker, Mehmet Yarbaş ve Serhat Demir katıldı. Her iki mahalle iftarında da konuşan Tütüncü, programa CHP'li grubun da katıldığını duyurdu ve katılımlarından dolayı teşekkür etti. Tütüncü, Ramazan ayının birleştirici yönü olduğunu ifade etti. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Tütüncü, Meclis Üyeleriyle Ramazan Sevincini Paylaştı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement