Başkan Uyar: "Urla'yı Elele Markalaştıralım" - Son Dakika
Yerel

Başkan Uyar: "Urla'yı Elele Markalaştıralım"

Başkan Uyar: "Urla\'yı Elele Markalaştıralım"

Urla Belediye Başkanı Sibel Uyar, tarihi ve tabii birçok güzelliğe sahip ilçeyi, bu değerlerine sahip çıkarak marka haline getireceklerini belirterek, ’’Biz ne olursa olsun Urla gelişsin demiyoruz.

24.08.2014 14:41
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Urla Belediye Başkanı Sibel Uyar, tarihi ve tabii birçok güzelliğe sahip ilçeyi, bu değerlerine sahip çıkarak marka haline getireceklerini belirterek, "Biz ne olursa olsun Urla gelişsin demiyoruz. Doğamızı ve tarihimizi koruyarak markalaşacağız" dedi.

Başkan Uyar, İhlas Haber Ajansı Bölge Müdürü Yusuf Kahraman, Böle Editörü Kazım Erkmen ve İHA Urla Temsilcisi A.Özcan Kırlangıç'ı makamında kabul ederek bir süre sohbet etti. İHA Bölge Müdürü Kahraman, görüntülü ve yazılı haberde Türkiye'nin en güçlü haber ajansı İHA'nın başarılı çalışmalarını ve hedeflerini Başkan Uyar'a anlattı. Kahraman, İHA'nın gazeteler başta olmak üzere televizyonlar ve internet siteleri de dahil olmak üzere Türkiye ve dünyada 1700 aboneye, hergün 250 görüntülü ve 1000'e yakın yazılı-fotoğraflı haber servisi yaptığını ifade ederek, "Bizler Türkiye'nin sesini dünyaya ve ülkemizin her köşesine duyuruyoruz. Kamu kurum ve kuruluşlarının yaptığı çalışmaları da yansıtarak bir kamu görevi yapıyoruz. Belediyelerimiz de buna dahil. Yasalara saygılı, tarafsız yayıncılık anlayışımızla güven telkin ederek, büyük bir başarıya imza attık. Türkiye'de 300'e yakın belediye ve kamu kurum kuruluşu abonemiz mevcut. Bize olan güvene layık olmaya çalışıyoruz" dedi.

Urla Belediye Başkanı Av.Sibel Uyar ise, İHA'yı tanıdığını ve takdir ettiğini söyledi. Urla'nın tarihi ve doğası ile bu özelliklerini koruyarak gelişmesi için çalıştıklarını kaydeden Başkan Uyar, "Biz ne olursa olsun Urla gelişsin demiyoruz. Doğamızı ve tarihimizi koruyarak markalaşacağız. Klozemanai kazılarımız, Kitlak Teknelerimiz, zeytinyağı işliğimiz, sualtı arkeolojik değerlerimiz var. Karantina adamızdaki Tahaffuzhane'yi turizme açmak istiyoruz. Urlamız'da çok katlı yapılaşmaya izin vermeden gelişime açığız. İzmir'e olan yakınlığımız, ulaşım kolaylığımız, meyve sebzede üretim üssü olan köylerimizle önemli bir değer yaratıyoruz. Bu bakımdan Urla'nın tanıtıma ve tanıtım partnerlerine ihtiyacı var. Sizlere bu konuda teşekkür ediyoruz" diye konuştu. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Uyar: 'Urla'yı Elele Markalaştıralım' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement