Başkan Yaman Veda Yemeği Verdi - Son Dakika
Yerel

Başkan Yaman Veda Yemeği Verdi

Başkan Yaman Veda Yemeği Verdi

Dilovası Belediye Başkanı Cemil Yaman beş yıl birlikte çalıştığı İl genel meclis üyeleri, meclis üyeleri, mahalle ve köy muhtarlarını veda yemeğinde ağırladı.

14.03.2014 16:31
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Dilovası Belediye Başkanı Cemil Yaman beş yıl birlikte çalıştığı İl genel meclis üyeleri, meclis üyeleri, mahalle ve köy muhtarlarını veda yemeğinde ağırladı.

Başkan Yaman, görev yaptığı beş yıllık süre içerisinde birlikte çalıştığı İl genel meclis üyeleri, meclis üyeleri, mahalle ve köy muhtarlarını veda yemeğinde bir araya getirdi. Tepe Restaurant'ta düzenlenen yemekte veda konuşmasını yapan Başkan Yaman, "Beş yıldır aziz milletimize hizmetkarlık yapıyoruz. Acısıyla tatlısıyla beş yılı geride bıraktık. Bu süreçte elbette ki birbirimizi kırdığımız incittiğimiz olmuştur. Bundan dolayı incittiğim arkadaşlarımdan özür dilerim. Hakkım helal olsun. Sizler de helal edin. Bu yemeğin amacı bir veda yemeğidir. Hizmetkarlık sürecinin veda yemeğidir. Bizler elbette birlikte bu şehir de yaşamaya devam edeceğiz" dedi.

Başkan Yaman, Dilovası'na çok güzel hizmetler yaptıklarını ifade ederek, "Dilovası her alanda hizmet açlığını yaşıyordu. Geçmişte ki belediye başkanlarımız elbette hizmetler getirmeye çalışmışlardır. Bunu burada inkar etmek haksızlık olur. Ancak bu dönem AK Parti iktidarıyla birlikte çok daha güzel hizmetler de aldı. Bu hizmet açlığını bir nebze olsun gidermeye çalıştık. Birlikte takım olmanın gereklerini yerine getirdik. Bunun neticesinde Dilovası bu kadar hizmet aldı. Bugün 11 yeni okul yapıldı, yapılmaya da devam ediyor. Göreve geldiğimiz de Dilovası'nda bir tane kapalı spor salonu vardı. Şimdi üç tane kapalı spor salonumuz olacak. En önemlisi bir hastane sözümüz vardı onu da ilçemize teslim ettik. Tavşancıl ve Diliskelesi'nde parkesi asfaltı yapılmamış sokak ve cadde bırakmadık. Söylemiş olduğumuz bütün projeleri fazlasıyla yerine getirdik. Eksiklerimiz var elbette bunları da Ali Toltar kardeşimiz yapacak ben ona güveniyorum. Biz beş yılda bu kadar yapabildik. İnşallah önümüzde ki beş yılda da yarınları daha güzel bir Dilovası olacaktır" diye konuştu.

Başkan Yaman konuşmasının ardından İl genel meclis üyeleri, meclis üyeleri, mahalle ve köy muhtarlarına beş yıllık gayretlerinden dolayı plaket verirken, Mahalle ve köy muhtarları da Başkan Yaman'a beş yıllık çalışmasından dolayı plaket verdiler. - KOCAELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Yaman Veda Yemeği Verdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement