Başkan Yılmaz Çarşamba'da - Son Dakika
Yerel

Başkan Yılmaz Çarşamba'da

Başkan Yılmaz Çarşamba\'da

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, ilçelere yönelik başlattığı tespit ve inceleme gezileri kapsamında Çarşamba ilçesini ziyaret etti.

04.06.2014 17:19
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, ilçelere yönelik başlattığı tespit ve inceleme gezileri kapsamında Çarşamba ilçesini ziyaret etti.

Başkan Yılmaz ilçeye gelişinde Çarşamba Belediye Başkanı Hüseyin Dündar tarafından çiçekle karşılandı. Çarşamba Belediyesi ev sahipliğinde Adapark Göl Restoran'da gerçekleşen toplantıya Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, Büyükşehir Belediyesi SASKİ Daire Başkanı Coşkun Öncel, Genel Sekreter Yardımcısı ve Fen İşleri Daire Başkanı Mustafa Yurt, Çarşamba Belediye Başkanı Hüseyin Dündar, Belediye Fen ve İmar İşleri Müdürleri ile meclis üyeleri ve AK Parti İlçe Başkanı Halit Doğan katıldı. Toplantının açılış konuşmasını yapan AK Parti İlçe Başkanı Halit Doğan, toplantının hayırlara vesile olmasını diledi.

DÜNDAR: "YENİ DÖNEM DAHADA BAŞARILI GEÇECEK"

Çarşamba Belediye Başkanı Hüseyin Dündar, "30 Mart'tan sonra memleketimizin ve Çarşamba'mızın önünde önemli bir dönem açılıyor diye ifade ettik. Çünkü 30 Marttan sonra bu yeni dönemde artık köy ve özel idare uygulamamız sona eriyor. Köy statüsünden çıkan yeni mahallelerimizde çok daha etkin çok daha kaliteli hizmetler yapacağımız yeni bir dönem başlıyor. Seçim kampanyalarımızda da ifade ettiğimiz gibi Çarşamba'yı yeni dönemde bir bütün olarak planlayacağız ve öyle hizmet edeceğiz. Bundan sonraki dönemde yeni mahallelerimizle birlikte tüm ilçemizin sorunlarını ihtiyaçlarını tek tek tespit edip birlikte çözüm üreteceğiz. Çarşamba İlçemizde Büyükşehir Belediyesi ile birlikte bir koordine bir eşgüdüm içerisinde çalışacağız. Bu hizmetleri yerine getirebileceğimiz bir yönetim anlayışı ile birlikte yapacağız. Bu toplantılarımız gelecek günler için önemli ve belirleyici toplantılar olma bakımından da önem arz etmektedir" dedi.

YILMAZ: "BİRLİKTE BAŞARACAĞIZ"

30 Mart mahalli idareler seçimlerinde ve öncesinde Çarşamba ilçesi için aldığı notları okuyan Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, "Yeni dönemde Samsun'u bir bütün olarak planlıyoruz. Çarşamba ilçemizin ihtiyaçlarını tespit ediyoruz. Yaptığımız tespitlerde yeni mahallelerimizin içme suyu, yol, menfez ve aydınlatma gibi ihtiyaçlarının olduğunu gördük. Tüm bu ihtiyaçların giderilmesi hemşehrilerimizin mağduriyetinin ortadan kaldırılması için birlikte çalışacağız. Güzel günler bizi bekliyor. Elbirliği ile çalışıp başaracağız" şeklinde konuştu. - SAMSUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Yılmaz Çarşamba'da - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement