Başkan Yurdunuseven'den İha'ya Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Başkan Yurdunuseven'den İha'ya Ziyaret

Başkan Yurdunuseven\'den İha\'ya Ziyaret

AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanı İbrahim Yurdunuseven, İhlas Haber Ajansı (İHA) Afyonkarahisar İl Temsilciliğini ziyaret etti.

02.04.2015 18:15

AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanı İbrahim Yurdunuseven, İhlas Haber Ajansı (İHA) Afyonkarahisar İl Temsilciliğini ziyaret etti.

Haziran ayında gerçekleştirilecek yerel seçimler öncesi medya kuruluşları ziyaretlerine devam eden Başkan Yurdunuseven, İHA afyonkarahisar İl Temsilcisi Gökten Ceylan'ı ziyaret ederek görüş alışverişinde bulundu. Gerçekleşen ziyarette konuşan Başkan Yurdunuseven, İHA'nın Türkiye'nin ilk özel haber ajansı unvanı ile yaklaşık 30 yıldır Türk ve dünya medyasına önemli kazanımlar sağladığını ifade etti. Yurdunuseven, bu başarıda İHA'nın benimsediği doğru, dürüst, ilkeli ve tarafsız yayın anlayışı ile birlikte personellerinin büyük katkısı olduğunu vurguladı. Yaklaşan seçimlerle ilgili Ceylan ile görüş alışverişinde de bulunan Başkan Yurdunuseven, AK Parti olarak bu seçimlerde hedeflerinin 5 milletvekili çıkarmak olduğunu kaydetti.

Gerçekleşen ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Ceylan ise seçimlerde Başkan Yurdunuseven ve partisine başarılar diledi.

Ziyarete Başkan Yurdunuseven'in yanı sıra, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Bülent Eser, İl Kadın Kolları Başkanı Ferda Ertük, İl Gençlik Kolları Başkanı Dilek Hanım Çengel, İl Başkan Yardımcısı Mustafa Ötken ve Hüseyin Sezen katıldı. - AFYONKARAHİSAR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Yurdunuseven'den İha'ya Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement