Başkan Zolan Büyükşehiri Anlattı - Son Dakika
Yerel

Başkan Zolan Büyükşehiri Anlattı

Başkan Zolan Büyükşehiri Anlattı

Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan Büyükşehir Bilgilendirme Toplantıları'nı Honaz ilçesinde sürdürdü.

24.01.2014 10:39
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan Büyükşehir Bilgilendirme Toplantıları'nı Honaz ilçesinde sürdürdü.

Büyükşehir Bilgilendirme Toplantıları kapsamında gezilerini sürdüren Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan, Honaz ilçesini ziyaret etti. Honaz programı kapsamında Menteşe, Aşağı Dağdere,Yukarı Dağdere, Akbaş, Gürlek, Emirazizli, Karateke ve Ovacık köylerinde vatandaşlarla buluşan Başkan Zolan, Büyükşehir ile birlikte köylerde yaşanacak değişime ilişkin bilgiler verdi. Gezisine Honaz Belediyesi'ni ziyaret ederek başlayan Başkan Zolan burada yoğun bir kalabalık tarafından karşılandı.

Resmi olarak adayların açıklanmasından sonra Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan'ın ilk ziyaretini Honaz'a yapmış olmasından dolayı çok mutlu olduklarını dile getiren Honaz Belediye Başkanı Turgut Devecioğlu, "Bugün gerçekten bizim için çok önemli. Adaylığımızın resmi olarak açıklanmasından sonra Denizli Belediye Başkanımız Osman Zolan'ın Honaz'a gerçekleştirdiği bu ziyaret bizim için büyük önem arz ediyor. Gerek aday adaylığımız sürecinde gerek belediye başkanlığı yaptığımızda bize verdiğiniz desteğiniz için çok teşekkür ediyorum. İnşallah bundan sonra Rabbim bize nasip ederse başkanımla beraber çok uyumlu bir şekilde Honaz'ın problemlerini çok hızlı bir şekilde çözüp hemşehrilerimize büyük hizmetler sunacağımızdan hiç şüphem yok" dedi.

Honaz halkının her zaman şahsına gösterdiği sıcak ilginin kendisini memnun ettiğini dile getiren Başkan Zolan ise, "Honaz her zaman bize sevgisini göstermiştir. Yol arkadaşımız olarak gördüğüm Turgut Başkanla bu yolda beraber yürüyeceğiz. Honaz'a hizmet etmek, Denizli'ye hizmet etmektir. Denizli'de ne varsa Honaz'da o olacak diyoruz. İnşallah büyükşehirle birlikte burada birçok güzel projeleri birlikte yapıp hizmete sunacağız" diye konuştu. - DENİZLİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Zolan Büyükşehiri Anlattı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement