Basketbol: Erkekler 2. Ligi - Son Dakika
Yerel

Basketbol: Erkekler 2. Ligi

Yalova Belediyespor Erkek Basketbol Takımı Başantrenörü Dağhan Oğuz, 2015-2016 sezonu hazırlıklarının, yeni transferlerin de katılımıyla başladığını söyledi.

27.08.2015 13:51

Yalova Belediyespor Erkek Basketbol Takımı Başantrenörü Dağhan Oğuz, 2015-2016 sezonu hazırlıklarının, yeni transferlerin de katılımıyla başladığını söyledi. Oğuz, transferlerle ilgili olarak, " Oyuncularımız için toplu imza töreni düzenleyeceğiz" dedi.

Türkiye Erkekler Basketbol 2. Lig ekiplerinden Yalova Belediyespor'da yeni sezon hazırlıkları start aldı. 90. Yıl Spor Salonu'nda başantrenör Oğuz yönetiminde gerçekleştirilen antrenmana yeni transferler de katıldı. Antrenman sonrasında gazetecilerin sorularını yanıtlayan Oğuz, şöyle konuştu: "Amatör Spor Haftası etkinlikleri kapsamında Yalova'da Eylül ayının sonunda Tofaş, Gemlik ve Çorlu Belediye takımlarının yer alacağı 4'lü bir turnuva yapacağız. İlk hazırlık maçlarımız bu turnuvada olacak. 3 forvet oyuncusunu denemeye aldık. Bunlardan 1 veya 2 tanesi ile anlaşma sağlayıp transferi noktalayacağız. İlerleyen günlerde de tüm oyuncularımız için toplu bir imza töreni düzenleyeceğiz."

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Basketbol: Erkekler 2. Ligi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement