Basketbolde Yeni Nesil Tofaş' Projesinin Tanıtımı Yapıldı - Son Dakika
Güncel

Basketbolde Yeni Nesil Tofaş' Projesinin Tanıtımı Yapıldı

Basketbolde Yeni Nesil Tofaş\' Projesinin Tanıtımı Yapıldı

Tofaş Spor Kulübü, 7 ay önce startını verdiği basketbolde alt yapıya yönelik projesi olan 'Yeni nesil TOFAŞ' projesinin tanıtımını yaptı.

26.04.2016 14:29
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tofaş Spor Kulübü, 7 ay önce startını verdiği basketbolde alt yapıya yönelik projesi olan 'Yeni nesil TOFAŞ' projesinin tanıtımını yaptı.

Nilüfer'deki TOFAŞ Salonu'nda yapılan tanıtım toplantısına Kulüp Başkanı Okan Baş, Genel Menajer Tolga Öngören, A takım Başantrenörü Orhun Ene ve proje sorumlusu Kartal Önel katıldı. Başkan Okan Baş, "Yeni nesil" projesinin 7 ay önce başladığına dikkat çekerken şöyle dedi:

"Burada çocukların evde bilgisayar ve tabletlerin başında zaman geçirmemesi için bu projeyi başlattık. Bunda asıl hedefimiz, Bursa'nın ücra köşelerinde yer alan çocukları ücret ödemeden sporla tanıştırmak, eğitimlerine katkıda bulunmak."

Okan Baş, 5 yıllık bir proje olarak düşündükleri bu alt yapı organizasyonu 7 ayrı noktada başladıklarını, zaman içerisinde TOFAŞ'ın bayisi olduğu 60 ile yayacaklarını sözlerine ekledi.

"Bursa evimiz, Biz Bursalıyız" diyen TOFAŞ Genel Menejeri Tolga Öngören ise, "Bursa'yı basketbol şehri yapmak istiyoruz. Bu projemizle Türkiye'deki kulüpler yepyeni bir alt yapqı sistemine ulaşacaktır" diye konuştu.

A Takım başantrenörü Orhun Ene'de TOFAŞ'ın müessese kulübü olmasına karşın basketbolda hem üst yapı, hem de alt yapıya yönelik çalışmala yaptığını dikkat çekerek, "Bu proje Türkiye'deki basketbola bakışı değiştirecek. Biz herkesin sporu sevmesini ve Bursa'nın en ücra köşesindeki insanların da spor yapmasını arzuluyoruz" dedi.

Proje sorumlusu Kartal Önel ile minikleri televizyon, bilgisayar ve tabletlerden kuratabilmek için bu projenin startını Karacabey'de verdiklerini belirtirken, kentin her bölgesinde bir takım oluşturmak ve onlarla maçlar yapmak istediklerini belirtti.

- Bursa

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Basketbolde Yeni Nesil Tofaş' Projesinin Tanıtımı Yapıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement