Basketbolu Yönetenler Yozgat'ta - Son Dakika
Güncel

Basketbolu Yönetenler Yozgat'ta

Basketbolu Yönetenler Yozgat\'ta

Basketbol milli Takımlar Menajeri Harun Erdenay, Milli Takımlar İdari Menejeri Barbaros Akkaş, Federasyon Altyapı Faaliyetleri Direktörü ve 12 Dev Adam Basketbol Okulları Genel Direktörü Samer Şenbayrak, Yozgat'ta ziyaret ettikleri okullarda ilgiyle karşılandı.

29.09.2014 15:16
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Basketbol milli Takımlar Menajeri Harun Erdenay, Milli Takımlar İdari Menejeri Barbaros Akkaş, Federasyon Altyapı Faaliyetleri Direktörü ve 12 Dev Adam Basketbol Okulları Genel Direktörü Samer Şenbayrak, Yozgat'ta ziyaret ettikleri okullarda ilgiyle karşılandı.

Yozgat'ta 12 Dev Adam Spor Okulu faaliyetlerinin gerçekleştirildiği Özel Ergin Koleji'ne gelişlerinde okul idarecileri, öğretmenler ve öğrenciler tarafından karşılanan konuklar, minik basketbolculara imza verdikten sonra Anadolu Lisesi'ne de gittiler.

Harun Erdenay, yaptığı konuşmada, başarılı bir dünya şampiyonası geçirdiklerini belirtti, "Şimdi de bayan milli takımımız oynuyor. Onlar da inşallah madalyaya uzanacaklar" dedi. Litvanya karşısında bir maç çıkardıklarını vurgulayan Erdenay, şöyle devam etti:

" Hidayet Türkoğlu, 13-14 yıl milli takıma hizmet ettikten sonra Milli takımdaki kariyerini noktaladı. Milli takım, bu yıl Hidayet'ten yoksundu. Aynı şekilde Ömer Onan da aynı kararı aldı, milli takımdaki kariyerini noktaladı. Ersan İlyasova ve Kerem Sipahi'nin sakatlığı da milli takımı etkiledi. Ender, Sinan ve Ömer Aşık çok yoruldu. Normal şartlarda Litvanya takımını yenebilecek güçteydik."

Barbaros Akkaş ise son 8-10 yıldır 12 Dev Adam Spor Okulları sayesinde bütün Türkiye'den yetenekli basketbolcuların spora kazandırıldığını söyledi. Akkaş, bu sayede altyapılarda gençlerde, yıldızlarda, ümitlerde ve A takımda Avrupa şampiyonluklarının yaşandığını.

Samer Şenbayrak'da, "Üst yapıdaki başarının devamı için alt yapıda da önemli yatırımlara ihtiyaç var. Eskiden herkes basketbolcu olmak istemeyebilirdi, ama şimdi basketbol adamlarının değerli çalışmaları ile Türk Basketbolu dünyada hatırı sayılır bir noktaya geldi" diye konuştu. - Yozgat

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Basketbolu Yönetenler Yozgat'ta - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement