Bataklıkta Mahsur Kalan Genç Kızı Jandarma Buldu - Son Dakika
Güncel

Bataklıkta Mahsur Kalan Genç Kızı Jandarma Buldu

Bataklıkta Mahsur Kalan Genç Kızı Jandarma Buldu

Muğla'nın Fethiye İlçesi'ndeki bir kreşte çalışırken işinden ayrılan, Bodrum'daki yakınlarının yanına gitmek için yola çıkmasına rağmen, Gökova yakınlarındaki Akçapınar Mahallesi'nde minibüsten inen ve yürüyerek sahile doğru giderken yolunu kaybederek sazlık ve bataklık alanda mahsur kalan...

01.12.2016 17:46
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Muğla'nın Fethiye İlçesi'ndeki bir kreşte çalışırken işinden ayrılan, Bodrum'daki yakınlarının yanına gitmek için yola çıkmasına rağmen, Gökova yakınlarındaki Akçapınar Mahallesi'nde minibüsten inen ve yürüyerek sahile doğru giderken yolunu kaybederek sazlık ve bataklık alanda mahsur kalan 24 yaşındaki Yeliz Şahin, jandarma ekiplerinin 3 saat süren arama kurtarma çalışmaları sonrası kurtarıldı.

Fethiye'de özel bir kreşte çalışan, yaşadığı bir tartışma sonrası işinden ayrıldığı öğrenilen Yeliz Şahin, dün (çarşamba) Bodrum'da yaşayan halasının yanına gitmek için otobüs terminalinden minibüse bindi. Marmaris Kavşağı'nda ani bir kararla minibüsten inen Şahin, Akçapınar Mahallesi'ne doğru yürümeye başladı. Canının sıkkın olduğu öğrenilen ve sahile doğru yürüyen Şahin, havanın kararmasıyla yolunu kaybetti. Telefonunu da suya düşürdüğü öğrenilen Şahin, sazlık ve bataklık bölgede mahsur kaldı. Uzun süre "imdat, kurtarın beni" diye bağıran Yeliz Şahin'in sesini duyanlar, durumu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi. Saat 18.30'da bölgeye giden Akyaka Jandarma Karakol Komutanlığı ekipleri, Şahin'in sesinin duyulduğu bölgede arama kurtarma çalışması başlattı. Jandarma ekipleri, vatandaşların da yardımcı olmasıyla 3 saat sonra Yeliz Şahin'e ulaştı. Korktuğu gözlenen, sürekli çığlık atan ve gözyaşlarına hakim olamayan Şahin'i, jandarma ekipleri sakinleştirmeye çalıştı. Ayakkabılarının da çamurda kaybolduğunu öğrenilen Şahin, askeri personelin yardımıyla mahsur kaldığı alandan çıkartıldı. Olay yerine çağrılan ambulansta yapılan kontrolde herhangi bir sağlık sorunun olmadığı belirlenen Şahin, daha sonra ifadesine başvurulmak üzere karakola götürüldü. Şahin, jandarmadaki ifadesinin ardından Fethiye'den gelen ailesiyle birlikte evine döndü.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Bataklıkta Mahsur Kalan Genç Kızı Jandarma Buldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement