Batman Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastane Yöneticiliğine Dr. Ağalıoğlu Atandı - Son Dakika
Yerel

Batman Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastane Yöneticiliğine Dr. Ağalıoğlu Atandı

Batman Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastane Yöneticiliğine Dr. Ağalıoğlu Atandı

Batman’ın Sason İlçe Devlet Hastanesi’nde Başhekim olarak görev yapan Çocuk Doktoru Dilfuza Ağalıoğlu Batman Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesine yönetici olarak atandı.

16.11.2015 13:41
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Batman'ın Sason İlçe Devlet Hastanesi'nde Başhekim olarak görev yapan Çocuk Doktoru Dilfuza Ağalıoğlu Batman Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesine yönetici olarak atandı.

Yaklaşık 3 yıl Sason Devlet Hastanesi'nde çocuk doktoru olarak görev yapan Ağalıoğlu, 14 ay süreyle de Sason Devlet Hastanesi'nde Başhekim olarak görev yaptı. Yeni görevine başlayan Ağalıoğlu, 1975 Semerkand doğumlu. ilk, orta ve üniversite öğrenimini Semerkand'ta bitirdi. 2011 yılında İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesi'nde ihtisasını tamamladı. Sağlık Bakanlığı Devlet Hizmet Yükümlülüğü gereğince Batman Sason Devlet Hastanesi'ne atanan Ağalıoğlu Sason'da yaklaşık 4 yıl süreyle görev yaptı. Ağalıoğlu, atandığı yeni görev ve hedefleri ile ilgili şunları söyledi:

"Genel sekreterimiz Dr. Hakan Pamukçu'nun tasarrufunda almış olduğum bu vazifeyi layıkıyla yerine getirmek için tüm mesai arkadaşlarımla birlikte büyük gayret göstereceğiz. Hedefimiz; sağlıklı hizmet sunarak Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi'nden herkesin memnun kalarak ayrılmasını sağlamak ve kalite çıtasını en yükseğe çıkarmaktır". - BATMAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Batman Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastane Yöneticiliğine Dr. Ağalıoğlu Atandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement