Batmanda Özel Zilan Hastanesi Açıldı - Son Dakika
Yerel

Batmanda Özel Zilan Hastanesi Açıldı

Batmanda Özel Zilan Hastanesi Açıldı

Özel Batman Hastanesi bünyesinde açılan Özel Zilan Hastanesi, hasta kabulüne başladı.

22.12.2015 10:25

Zilan Hastanesi hizmete girdi

Batman Merkez Aydın Arslan Caddesi üzerinde bulunan ve işlemleri tamamlanan Özel Zilan Hastanesi, hasta kabulüne başladı.

Batman ve çevre iller ile Irak, Suriye gibi bölgelerden gelen hastalara da sağlık hizmeti sunmayı amaçlayan Zilan Hastanesi, "iyi olmak değil en iyi olmak" sloganı ile iddialı bir şekilde yola çıktı.

Profesyonel hekim kadrosu ve teknolojinin son ürünü cihazlarla hizmet vererek sağlık turizmine önemli katkılar sunacaklarını, batıya sevkleri ise azaltacaklarını kaydeden Hastane Yönetimi, Anestezi, Göğüs Hastalıkları, Genel Cerrah, Dâhiliye, Kalp Damar Cerrahi, Çocuk, Radyoloji, Acil Servis, Yoğun Bakım Üniteleri, Yataklı Tedavi Üniteleri ve Ameliyathanelerin hizmet vermeye başladığını, Kardiyoloji Bölümü ve diğer branşlardaki hekimlerin ise önümüzdeki günlerde göreve başlayacağını açıkladı.

400 personelle hizmet verecek olan hastanede öncelikli amaçlarının kaliteli sağlık hizmeti sunmak olduğunu aktaran Zilan Hastanesi'nin sağlık alanında verilen hizmetin çıtasını yükselteceğini ifade eden Hastane Yönetimi "Sağlık sektöründe aranan ve tercih edilen isim olacağız. Zilan, tecrübeli hekim kadrosu, teknolojinin son gözdesi cihazları ve hasta memnuniyetine verdiği önemle Batman'ın gözdesi ve markası olacaktır" açıklamasını yaptı. Batman Gazetesi

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Yerel Batmanda Özel Zilan Hastanesi Açıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement