Bayanlar Hentbol Süper Ligi - Son Dakika
Spor

Bayanlar Hentbol Süper Ligi

Bayanlar Hentbol Süper Ligi

Bayanlar Hentbol Süper Ligi’nin ilk haftasında Muratpaşa Belediyespor, yarın Rize Ardeşen Gençlik ve Spor Kulübü’nü konuk edecek.

12.09.2015 10:57
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bayanlar Hentbol Süper Ligi'nin ilk haftasında Muratpaşa Belediyespor, yarın Rize Ardeşen Gençlik ve Spor Kulübü'nü konuk edecek.

Süleyman Evcilmen Spor Salonu'nda saat 15.00'te oynanacak olan karşılaşmaya Antalya ekibi, yeni transferler Aslı İskit, Yasemin Şahin, Yuliia Snopova, Valeriia Baranik ve Tanja Bogosavljevic'in de yer aldığı kadrosuyla çıkacak. Muratpaşa Belediyespor, Rize Ardeşen Gençlik ve Spor Kulübü karşılaşmasını Serdar Özen-Yunus Tokmak ikilisi yönetecek.

"HEDEFİMİZ ŞAMPİYONLUK"

Sezonun ilk karşılaşmasını kazanmak istediklerini belirten Muratpaşa Belediyespor Antrenörü Birol Ünsal, "Evimizde oynayacağımız ilk maçımızı taraftarlarımız önünde kazanmak istiyoruz. Geçtiğimiz sezonki kadromuzdan ayrılan oyuncular oldu. Yeni transferler yaptık. Yenilenen kadromuzla Rize Ardeşen Gençlik ve Spor Kulübü'nü mağlup edip lige galibiyetle başlamak istiyoruz. Hedefimiz bu sezonda ligde şampiyon olmaktır. Taraftarlarımızı ilk maçımızda yanımızda görmek istiyoruz" diye konuştu. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Bayanlar Hentbol Süper Ligi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement