Bayırbucak Türkmenlerine Yardım - Son Dakika
Güncel

Bayırbucak Türkmenlerine Yardım

Görüntü Dökümü : Yardım tırının görüntüsü Partililerin tırın önünde dua etmeleri Tırın uğurlanması AK Parti İl Başkanı Orhan Bulut'un açıklaması AK Parti Erzincan İl Başkanlığı aracılığıyla temin edilen ve insani yardım malzemesi taşıyan tır, Bayırbucak Türkmenlerine ulaştırılmak üzere uğurlandı.

01.02.2016 17:56
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Görüntü Dökümü :

Yardım tırının görüntüsü

Partililerin tırın önünde dua etmeleri

Tırın uğurlanması

AK Parti İl Başkanı Orhan Bulut'un açıklaması AK Parti Erzincan İl Başkanlığı aracılığıyla temin edilen ve insani yardım malzemesi taşıyan tır, Bayırbucak Türkmenlerine ulaştırılmak üzere uğurlandı.

AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun il ve ilçe teşkilatlarına verdiği talimat sonrası başlatılan Bayırbucak Türkmenlerine yönelik yardım kampanyası kapsamında Erzincan'dan bir tır yardım malzemesi toplandı. Çocuk bezi, giysi, ama ve kuru gıda malzemelerinden oluşan yardım, Bayırbucak Türkmenlerine ulaştırılmak üzere törenle gönderildi.

AK Parti Erzincan İl Orhan Bulut, parti binası önünde düzenlenen uğurlama töreninde yaptığı konuşmada, Bayırbucak Türkmenleri için parti genel merkezlerince başlatılan yardım kampanyasına tüm teşkilatın sahip çıktığını ifade ederek, "Bütün teşkilat mensuplarımız bu yardım kampanyasına destek olan katkıda bulunan herkese teşekkür ediyoruz. Canab-ı Hakk zulüm altında inleyen Bayırbucak Türkmenlerine ve tüm dünyadaki ezilmiş insanlara yardım etsin" dedi.

Törene AK Parti Erzincan Milletvekili Serkan Bayram, Erzincan Belediye Başkanı Cemalettin Başsoy ile bazı belde belediye başkanları ve partililer katıldı.

Battaniye çocuk bezi, giysi, mama ve kuru gıda maddesi yüklü tır dualarla uğurlandı.

Bayırbucak Türkmenlerine Yardım
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Bayırbucak Türkmenlerine Yardım - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement