Bayraklı Belediyesi Öğretmenleri Yine Unutmadı - Son Dakika
Yerel

Bayraklı Belediyesi Öğretmenleri Yine Unutmadı

Bayraklı Belediyesi Öğretmenleri Yine Unutmadı

Bayraklı Belediyesi, 24 Kasım Öğretmenler Gününde öğretmenleri yine unutmadı.

24.11.2015 11:06

Bayraklı Belediyesi, 24 Kasım Öğretmenler Gününde öğretmenleri yine unutmadı. İlçede bulunan 58 okulda görevli öğretmenlere çikolata ve karanfil hediye edildi. Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, "Bir öğretmen babası ve öğretmen eşi olarak tüm öğretmenlerimizin Öğretmenler Gününü kutluyorum" dedi.

Bayraklı Belediyesi, çocuklarımızın bilim ışığında aydınlanmasını sağlayan öğretmenlerimizi bu yıl da unutmadı. Belediyenin halkla ilişkiler görevlileri sabahın erken saatlerinden itibaren ilçedeki okulları ziyaret ederek, öğretmenlere çikolata ve karanfil hediye etti. Öğretmenler, kendilerine yapılan bu küçük sürprizden dolayı oldukça memnun kaldı.

ÖĞRETMENLERİMİZ BAŞTACIMIZ

Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, "Öğretmenlerimiz bizlerin gerçekten baş tacı. Bu yüzden başöğretmenimiz Mustafa Kemal Atatürk'ün, 'Öğretmenler, Cumhuriyet sizden fikri hür, vicdanı hür, irfanı hür nesiller ister' sözü gerçekten önemli. Bir öğretmen babası ve öğretmen eşi olarak hatları asla ödenmeyecek olan öğretmenlerimizin Öğretmenler Gününü kutluyorum. Başöğretmenimiz Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere ahrete intikal etmiş olan tüm öğretmenlerimizi minnet ve saygıyla anıyorum" diye konuştu. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bayraklı Belediyesi Öğretmenleri Yine Unutmadı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement