Bayraklı'da Çocuklar İçin Zumba Zamanı - Son Dakika
Yerel

Bayraklı'da Çocuklar İçin Zumba Zamanı

Bayraklı\'da Çocuklar İçin Zumba Zamanı

İzmir’in Bayraklı ilçesinde, halk arasında ’dans ederek zayıfla’ olarak bilinen zumba sporu, artık çocuklara da öğretilmeye başlandı.

04.11.2015 11:50
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İzmir'in Bayraklı ilçesinde, halk arasında 'dans ederek zayıfla' olarak bilinen zumba sporu, artık çocuklara da öğretilmeye başlandı.

Bayraklı Belediyesi Spor İşleri Müdürlüğü'nün başlattığı zumba dersleri, Bayraklı Belediyesi Mustafa Kemal Atatürk Spor Salonu, 75. Yıl Mahallesi Kültür Merkezi ve Manavkuyu Kadın Dünyası Salonunda devam ediyor. Halk arasında dans ederek zayıfla adı verilen zumba sporu, artık çocuklara öğretiliyor Zumba sayesinde keyifli dakikalar geçiren çocuklar, çalan müzik eşliğinde hocalarının gösterdiği ritimlere ayak uyduruyor. Minikler bu sayede hem spor yapıyor hem de dans ediyor.

Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, çocuklara yönelik çok sayıda projelerinin olduğunu belirterek, "Zumba sporuna özellikle kadınlarımız yoğun ilgi gösteriyor. Şimdi bu sporu çocuklarımız için de düzenliyoruz. Uzman arkadaşlar eşliğinde bunu gerçekleştiriyoruz. Olumlu geri dönüşler alıyoruz. Zumba'nın çocukların gelişimine katkı sağlayan bir spor olduğunu biliyoruz. Bayraklı Belediyesi olarak spora ve sporcuya desteğimiz sürecek" dedi. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bayraklı'da Çocuklar İçin Zumba Zamanı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement