Bayraklı'da Kış Spor Okullarına Yoğun İlgi - Son Dakika
Yerel

Bayraklı'da Kış Spor Okullarına Yoğun İlgi

Bayraklı\'da Kış Spor Okullarına Yoğun İlgi

İzmir’in Bayraklı ilçesinde belediye tarafından çocuk, genç ve yetişkinler için açılan kurslar yoğun ilgi görüyor.

20.11.2015 11:14

İzmir'in Bayraklı ilçesinde belediye tarafından çocuk, genç ve yetişkinler için açılan kurslar yoğun ilgi görüyor.

Bayraklı Belediyesi, yeni dönemde ilçede 16 farklı branşta kurs açtı. 7'den 70'e herkesin spor yaptığı ilçedeki kurslar, çocuk, genç ve yetişkinlerden yoğun ilgi görüyor. Açılan kış spor okulları ile verilen kurslar, çocukların zihinsel ve fiziksel gelişimlerine de katkı sağlıyor.

Kış döneminde özellikle kadınların yoğun ilgi gösterdiği pilates, step ve aerobik, limbering, yoga, bokwa branşlarının kurs kayıtlarını ise sürdüğü bildirildi. sürüyor. Kış spor okulları hakkında bilgi almak isteyenlerin ise 232 371 23 00 numarasını arayarak bilgi alabileceği ifade edildi.

Bayraklı Belediyesi'nin spora ve sporcuya her türlü desteği verdiğini anlatan Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, "Sporun hayatımızın her alanında olması gerektiğine inanıyoruz. Yaz spor okulları gerçekten yoğun ilgi gördü. Adeta talep patlaması yaşadık. Herkese kapılarımızı açtık. Şimdi kış spor okullarımız faaliyetlerine başladı. Farklı branşlarda her yaş grubuna hitap ediyoruz. Spor çocuklarımızın fiziksel ve zihinsel gelişimine büyük katkı sağlıyor. Gençlerimiz sokakta kötü alışkanlıklar edinmesini sporla engelliyoruz. Kadınlarımız için yoğun ilgi gösterdikleri dallarda kurslar açtık, açıyoruz. Bayraklı'da gerçekten 7'den 70'e spor yaptırıyoruz. Ulu önderimiz Mustafa Kemal Atatürk'ün, "Ben Türk gençliğinin spor yaparak güçlü olmasını isterim" sözü gerçekten önemli. Biz de tüm imkanlarımızla gençlerimizin spor yapmaya teşvik ediyoruz" dedi. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bayraklı'da Kış Spor Okullarına Yoğun İlgi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement