Bayraklı'da Yeni Pazarlar Yolda - Son Dakika
Yerel

Bayraklı'da Yeni Pazarlar Yolda

Bayraklı\'da Yeni Pazarlar Yolda

Başkan Hasan Karabağ Bayraklı’da pazarcılık yapan esnafla bir araya geldi.

25.03.2014 17:25

Başkan Hasan Karabağ Bayraklı'da pazarcılık yapan esnafla bir araya geldi.

Bayraklı Belediyesi'nin geride kalan beş yıllık süre zarfında kentin çeşitli mahallelerinde kapalı modern pazaryerlerine kavuşturduğuna dikkat çeken Karabağ, "İlk iş olarak Gümüşpala çok amaçlı tesis içinde kapalı pazaryerini hizmete koyduk. Daha sonra Adalet Mahallesi ve Yamanlar kapalı pazaryerini hizmete soktuk. En son olarak da Nafiz Gürman Pazaryerini açtık. İlçede birçok faal durumda olan pazaryerlerinde pazarcıların ve halkımızın istediği standartlara kavuşturduk" dedi.

YENİ PAZAR PROJELERİ HAZIR

Osmangazi ve Çay Mahalle Pazaryerleri için yıllardır Milli Emlak ile görüşmelerinin sürdüğünü kaydeden Başkan Karabağ, "Bu mahallelerde ve çevreden gelecek olan vatandaşlarımızın faydalanacağı pazaryerleri için projelerimiz hazır. Ancak bir türlü istediğimiz cevabı bize vermedikleri için başlatamadık. Olumlu sonuç alır almaz hem halkımızın hem de pazarcı esnafımızın istediği standartlara sahip kapalı modern pazaryerleri ile hizmet vereceğiz" diye konuştu.

PAZARCILAR İŞGAL HARÇLARI İÇİN TEŞEKKÜR ETTİ

Çarşamba Pazarı için kapalı pazaryeri projelerinin olduğunu ancak kabul görmemesi halinde üstünün kapatılarak altyapısının hazırlanacağını kaydeden Karabağ daha sonra sözü pazarcılara verdi. Söz alarak konuşan pazarcılar 520 TL'den düşürülerek 312 TL'ye çekilen pazaryeri işgal harçları için Başkan Karabağ'a teşekkür etti. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bayraklı'da Yeni Pazarlar Yolda - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement