Bayraklı Standında 'Zafer' Coşkusu - Son Dakika
Yerel

Bayraklı Standında 'Zafer' Coşkusu

Bayraklı Standında \'Zafer\' Coşkusu

Cumhuriyete ve onun değerlerine her zaman sahip çıkan Bayraklı Belediyesi, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı İzmir Enternasyonal Fuarı’ndaki standında vatandaşlarla birlikte coşkuyla kutladı.

31.08.2016 12:45
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Cumhuriyete ve onun değerlerine her zaman sahip çıkan Bayraklı Belediyesi, 30 Ağustos Zafer Bayramı'nı İzmir Enternasyonal Fuarı'ndaki standında vatandaşlarla birlikte coşkuyla kutladı. Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, vatandaşlara binlerce Türk Bayrağı dağıttı, hep birlikte 10. Yıl ve İzmir marşını söyledi. Soğuk heykel atölyesinin zafer konulu gösterisi ise, izleyenlerin gözlerini yaşarttı.

Bu yıl kapılarını 85. kez açan İEF'ye Bayraklı Belediyesi düzenlediği birbirinden farklı etkinliklerle damgasını vuruyor. Belediyenin 3 no'lu holdeki standını ziyaret eden Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, 30 Ağustos Zafer Bayramı'nı burada hemşehrileriyle kutladı. Başkan Karabağ, vatandaşlara binlerce ay yıldızlı bayrak hediye etti, onlarla birlikte marşlar söyledi. Bir anda kırmızı beyaza bürünen Bayraklı standındaki coşku, görülmeye değerdi.

Gözler yaşardı

Her gün farklı bir koreografi ile fuar ziyaretçilerinin karşısına çıkan soğuk heykel atölyesi ekibi, "zafer" konulu gösteri sergiledi. Gösteride bir askerin savaşta şehit edilişi ve bir eşin üzüntüsü müzik eşliğinde canlandırıldı. Bu sırada birçok kişinin gözyaşlarına hakim olamadığı görüldü.

"Bu vatan hepimizin"

Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, soğuk heykel atölyesi gösterisinin vatandaşlar tarafından ilgiyle izlendiğini belirterek, "Arkadaşların gösterisi gerçekten çok güzeldi. Buraya gelen birçok kişinin duygulandığını gördük. Bu vatan kolay kurulmadı. Ulu önderimiz Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını minnetle anıyorum. Onlar bu mücadeleyi vermeselerdi, bizler olmazdık. Ata'mızın önemi ve söyledikleri bugün daha iyi anlaşılıyor. Atatürk'ün yolundan asla ama asla ayrılmamamız gerekiyor. Bu ülke hepimizin. Herkesin bilmesini isteriz ki, bu ülkeyi böldürtmeyeceğiz" dedi. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bayraklı Standında 'Zafer' Coşkusu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement