Bayraklı'ya Yeni Yıl Müjdeleri - Son Dakika
Yerel

Bayraklı'ya Yeni Yıl Müjdeleri

Bayraklı\'ya Yeni Yıl Müjdeleri

Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, 2015'te hayata geçireceği projelerin müjdesini verdi.

31.12.2014 11:55  Güncelleme: 12:04

Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, 2015'te hayata geçireceği projelerin müjdesini verdi.

Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, yeni yılda hayata geçirecekleri projeleri anlattı. Bayraklı Belediyesi'nin 2009 yılında Karşıyaka ve Bornova'dan ayrılan mahallerin bir araya getirilmesiyle oluşturulduğunu hatırlatan Başkan Karabağ, "Belediye birimlerimiz farklı noktalarda hizmet veriyor. Yeni hizmet binamız tamamlandığında, birimlerimizi bir araya getireceğiz. Vatandaşlarımız belediyedeki işlerini tek bir merkezde yapabilecek. Osmangazi'deki hizmet binasını da engelli kardeşlerimize tahsis edeceğiz" dedi. Başkan Karabağ, hizmet binası inşaatının hemen yanındaki bin 997 metrekarelik alanı kamulaştırdıklarını belirterek, "Bu alan için 4 milyon lira ödedik. Bir o kadar daha ödeyeceğiz. Mahkeme sürecinin tamamlanmasının ardından burayı düzenleyerek tören alanı haline getireceğiz" dedi.

YENİ YURT GELİYOR

Başkan Karabağ, ilçeye yeni parklar ve yeşil alanlar kazandırmaya yeni yılda da devam edeceklerini söyledi. Karabağ, 2015 yılında ilçeye iki cemevi daha kazandıracaklarını da ifade ederek, "Nafiz Gürman Mahallesi su dolum tesislerinin karşısında bulunan bir arsamız var. O arsa için projeler hazırlandı. Bu yıl içerisinde orayı bitireceğiz. İkincisi Osmangazi Pazar yerinin olduğu bölgede bir taslak proje hazırlattık. Dernekleri de içine alan kültür merkezi-Cemevi kompleksi olarak hayata geçireceğiz" diye konuştu. Karabağ, Nafiz Gürman Mahallesi'ne bir taziye evi yapacaklarını da belirtti.

Hasan Karabağ, ilçeye kız ve erkek öğrencilerin yararlanabileceği bir yurt yapmak istediklerini belirterek, "Mevcut kız öğrenci yurdumuz faaliyetlerini sürdürüyor. Atatürkçü Düşünce Derneği'ne ait bir arazi var. Eğer onlar da kabul ederse buraya en az 200 kapasiteli kız ve erkek öğrencilerin yararlanabileceği bir yurt yapmak istiyoruz" dedi. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bayraklı'ya Yeni Yıl Müjdeleri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement