Bayraklılı Muhtarlar Göreve Başladı - Son Dakika
Yerel

Bayraklılı Muhtarlar Göreve Başladı

Bayraklılı Muhtarlar Göreve Başladı

Bayraklı’da yerel seçim sonuçlarının tamamlanıp kesin sonuçların asılmasıyla birlikte mazbata dağıtımına başlandı.

06.04.2014 10:14
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bayraklı'da yerel seçim sonuçlarının tamamlanıp kesin sonuçların asılmasıyla birlikte mazbata dağıtımına başlandı. Bayraklı'da ilçe belediye başkanlığı kadar çetin geçen bir diğer yarış da muhtarlık seçimleri oldu.

Bayraklı'yı oluşturan 23 Mahalle'den 14 muhtar yeniden göreve devam ederken 9 mahallenin muhtarı değişti. 75. Yıl Mahallesi Selma Tortoç, Cengizhan Mahallesi Yusuf Özdem, Çiçek Mahallesi Osman Akseki, Fuat Edip Baksi Mahallesi Necdet Sivarioğulları, Orgeneral Nafiz Gürman Mahallesi Ali Aydın, Postacılar Mahallesi Abidin Topçu, Soğukkuyu Mahallesi Mehmet Yaşar Gök, Bayraklı Mahallesi Kemal Karacan, Çay Mahallesi Osman Bedir, Mansuroğlu Mahallesi Yasemen Yavuzcezzar, Muhittin Erener Mahallesi Yılmaz Güngör, Osmangazi Mahallesi Lokman Kıyak, Refik Şevket İnce Mahallesi Hasan Çelik ve Tepekule Mahallesi Mesut Tokbaş seçim sonuçlarına göre yeniden görev başına geldi. Alpaslan Mahallesi Fahri Karatay, Doğançay Mahallesi Halil Vural, Emek Mahallesi Habib Obay, Gümüşpala Mahallesi İbrahim Balıkçı, Onur Mahallesi Hasan Aydemir, Turan Mahallesi Nursel Diken, Yamanlar Mahallesi Kemal Aydın, Adalet Mahallesi Ali Uluç ve Manavkuyu Mahallesi Fatma Ceylan ile hizmet vermeye devam edecek.

"DEMOKRASİ ŞÖLENİ"

Mazbata alarak göreve başlayan muhtarları tebrik eden Başkan Hasan Karabağ, "Bayraklı'da yaşanan demokrasi şöleninin içinde muhtarlarımız da vardı. Belediye Başkanlığı kadar çetin bir yarış içindeydiler. Meclis üyesi adayı olan muhtarlarımız oldu. Aday olan ve olmayan muhtarlarımız da vardı. Emeği geçen tüm muhtarlarımıza teşekkür ediyorum. Bayraklı, Belediye olmasıyla birlikte muhtarlarıyla el birliği vererek vatandaşların sorunlarının giderilmesi konusunda birtakım çalışmalar yaptı. İlk dönemimizde olduğu gibi ikinci dönemde de muhtarlarımızla çalışmaya devam edeceğiz" dedi. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bayraklılı Muhtarlar Göreve Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement