Baytekin ile Engeller Kalkacak - Son Dakika
Yerel

Baytekin ile Engeller Kalkacak

Baytekin ile Engeller Kalkacak

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Torbalı Belediye Başkan Aday Adayı eğitimci Yıldırım Baytekin, seçim çalışmalarını büyük bir hızla sürdürüyor.

26.12.2013 16:31

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Torbalı Belediye Başkan Aday Adayı eğitimci Yıldırım Baytekin, seçim çalışmalarını büyük bir hızla sürdürüyor. CHP Belediye Başkan Aday Adayı Yıldırım Baytekin, partisinin kendisine teveccüh gösterdiği takdirde seçimi kazanacaklarını dile getirerek, belediye de yapılacak ilk icraatının Engelliler Masası kurarak, vatandaşların engellerini ortadan kaldırıp, sivil toplum kuruluşlarını bir araya toplamak olacak. Torbalı'yı sanayisi, tarımı ve kültürüyle modern bir yaşam, model bir kent yaratacaklarını dile getiren Baytekin, "Memleketimizin geçtiği bu önemli ve bir o kadar da kritik dönemde birlik ve beraberlik içerisinde hareket ederek Torbalı'mız için en iyi seçimi yapacağınıza inancım tamdır. Sanmıyorum ki hepimizin sevdasıdır yaşadığımız bu topraklar. Biz de bu yola çıktık, bugünlere kadar desteklerinizi bizden esirgemediniz, bundan sonra da esirgemeyeceğinizi ümit ediyorum" dedi.

KADIN SIĞINMA EVİ KURULACAK

Baytekin'in Torbalı için hazırladığı projelerinden bazıları şöyle, "Sanayi bölgelerimize prestij plazalar kazandırılacak. Dış ticarete yönelik eğitim ve koordinasyon desteği sağlanacak. Belde hizmet binalarının açılarak hizmetin vatandaşımızın ayağına götürülecek. Gençlik eğitim merkezleri kurulacak. Torbalı Belediyespor kulübü olacak. Huzurevi ve kadın sığınma evleri yapılacak. Tarım Birlikleri kurularak, köylümüze destek verilecek. Gaziemir-Torbalı arasına bisiklet yolu yapılacak. İlçemize büyük bir otogar yapılacak. Sağlık yaşam merkezleri kurulacak ve kültür ve sanat caddesi yapılacak. Sonuç olarak dereler ıslah edilecek ve daha fazla yeşil alanın oluşturulması ve rekreasyona önem verilecek"

SEÇİMİ ŞAHISLAR DEĞİL PARTİMİZ KAZANACAK

Baytekin açıklamasında, "Öncelikle tarıma destek vereceğiz. Torbalı'da birçok fabrika var ancak fabrikalar domatesi işler ama üretemez. Bu nedenle önceliğimiz tarım olacak. Torbalı'ya mutlaka bir kent konseyi kuracağız. Köylüler için özel bir Pazar düzenleyeceğiz. Torbalı'da termal sular hazır halde bekliyor. Bu sebeple Termal Tesisler kuracağız. Torbalı'daki iş adamları gelen misafirlerini neden Torbalı'daki bir termal tesiste karşılamasınlar? Bunların hepsi mümkün ve yapılabilir projeler. Ayrıca Ahmetli ve Dağtekke gibi köylerde Yayla turizmi oluşturacağız. Yayla Turizmini gerçekleştireceğimiz yerlere karavanlar koyarak dünyanın öteki ucundan turistlerin gelip buralarda tatilini yapmasını sağlayacağız. Torbalı'ya bir Kültür Sokağı kazandıracağız. Bu gibi projeleri gerçekleştirmek adına aday adayı oldum. Ama olurda partimiz başka bir adayı uygun görürse de onun yanında elimizden geleni yapacağız. Benim aday olarak seçilmemem takdirinde projelerimi isteyen partililerimize yardımcı olmaktan mutluluk duyacağız. Buradan Cumhuriyet Halk Partisi'nden aday adayı olan tüm arkadaşlarıma da başarılar diliyorum. Sonuç olarak Cumhuriyet Halk Partisi kazansın, Torbalı kazansın" şeklinde konuştu. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Baytekin ile Engeller Kalkacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement