Belde Belediye Başkanın Otomobili Kaza Yaptı, 9 Kişi Yaralandı - Son Dakika
Güncel

Belde Belediye Başkanın Otomobili Kaza Yaptı, 9 Kişi Yaralandı

Belde Belediye Başkanın Otomobili Kaza Yaptı, 9 Kişi Yaralandı

Kütahya'nın Gediz İlçesi'ne bağlı Yenikent Beldesi Belediye Başkanı AK Partili Mehmet Ali Akgül'ün makam otomobili, tali yoldan çıkan başka bir otomobille çarpıştı.

02.01.2013 15:49

Kütahya'nın Gediz İlçesi'ne bağlı Yenikent Beldesi Belediye Başkanı AK Partili Mehmet Ali Akgül'ün makam otomobili, tali yoldan çıkan başka bir otomobille çarpıştı. Kazada Belediye Başkanı Akgül ile birlikte ikisi çocuk 9 kişi yaralandı.

Kaza bugün öğle saatlerinde Kütahya- Aslanapa karayolu Yıldızsaray Köyü yakınlarında meydana geldi. AK Parti eski il başkanı Şükrü Nazlı'nın vefat eden annesinin Tavşanlı İlçesi'ndeki cenazesine giden Belediye Başkanı Mehmet Ali Akgül'ün, Şaban Altan yönetimindeki 43 EZ 808 plakalı makam otomobili, tali yoldan çıkan İsmail Kandemir yönetimindeki 43 RP 877 plakalı otomobille çarpıştı.

Kazada belediye başkanı Mehmet Ali Akgül, şoförü Şaban Altan ve araçta bulunan Recep Altan, Abdullah Ünal ile diğer aracın sürücüsü İsmail Kandemir ve aynı araçta bulunan Münevver Kandemir, Server Kandemir, 2 yaşındaki Samet Kandemir ile 1 yaşındaki Elif Kandemir yaralandı.

Yaralılar ambulanslarla Kütahya Dumlupınar Üniversitesi (DPÜ) Evliya Çelebi Hastanesi'ne kaldırıldı. Yaralılardan çocuklar Elif Kandemir ile Samet Kandemir'in hayati tehlikelerinin bulunduğu, belediye başkanı Mehmet Ali Akgül ile diğer yaralıların ise sağlık durumlarının iyi olduğu belirtildi. - Kütahya

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Belde Belediye Başkanın Otomobili Kaza Yaptı, 9 Kişi Yaralandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement