Giresun Belediye Başkanı Aksu Kan Bağışında Bulundu - Son Dakika
Yerel

Giresun Belediye Başkanı Aksu Kan Bağışında Bulundu

Giresun Belediye Başkanı Aksu Kan Bağışında Bulundu

Kızılay Giresun Şubesi tarafından başlatılan kan bağışı kampanyasına destek veren Belediye Başkanı Kerim Aksu, sağlıklı her yurttaşın kan bağışında bulunmasını istedi.

08.09.2014 19:18  Güncelleme: 20:16

Kızılay Giresun Şubesi tarafından başlatılan kan bağışı kampanyasına destek veren Belediye Başkanı Kerim Aksu, sağlıklı her yurttaşın kan bağışında bulunmasını istedi. Aksu " İyi günümüzde kan bağışlarsak, zor günümüzde bizi bulur "dedi.

Belediye Başkanı Kerim Aksu Kızılay Kan Bağışı Kampanyası ile ilgili yaptığı açıklamada, belediye olarak Kızılay'a her zaman destek olduğunu belirterek şunları söyledi: " Sağlıklı olan her yurttaşımızın kan bağışı yapmasını bekliyorum. Belediye personeline bu konuda duyuru yaptık. Ben şahsen kampanyayı destekliyorum. Bu bir tedbirdir. İyi günümüzde kan bağışında bulursak, zor günümüzde Kızılay bizi sağlığımıza kavuşturur. Burada görev yapan gönüllüleri kutluyorum. Giresun kan bağışı artışında Türkiye 6. oldu. 3.5 yılda bu başarı geldi. Giresunlu kan bağışına katılarak birinci olacaktır. Verilen bir ünite kan belki de bir yaşam kurtaracaktır."

Kızılay Giresun Şube Başkanı Mürvet Şensoy, Başkan Kerim Aksu'nun Kızılay'ın kampanyalarına büyük destek verdiğini söyledi. Kızılay Müdürü Dr. Bülent Karadeniz ise 3.5 yılda Giresun'da 15 bin ünite kan bağışı yapıldığına değinerek " Kan bağışı artışında Giresun Türkiye de 6. sıraya yükseldi. Bağış artışında Yozgat 1. sırada bulunuyor. Giresun bu hızla birinciliği alacak potansiyele sahip " dedi.

Belediye Başkanı Kerim Aksu Atatürk Meydanı'nda bulunan Kızılay Otobüsüne girerek, bir ünite kan bağışında bulundu. Aksu " kan bağışı ile büyük bir huzur ve mutluluk duydum " dedi. - GİRESUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Giresun Belediye Başkanı Aksu Kan Bağışında Bulundu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement