Belediye Başkanı Çalışmaları Yerinde İnceledi - Son Dakika
Yerel

Belediye Başkanı Çalışmaları Yerinde İnceledi

Belediye Başkanı Çalışmaları Yerinde İnceledi

Bilecik’in Pazaryeri İlçe Belediyesine bağlı Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerince genelinde yol yapımı ve alt yapı çalışmalarına devam ediyor.

13.11.2015 13:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bilecik'in Pazaryeri İlçe Belediyesine bağlı Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerince genelinde yol yapımı ve alt yapı çalışmalarına devam ediyor.

Pazaryeri Belediye Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, yıllardır çözülmeyen sorunlu bölgelerde çalışmalar yaparak çözüme kavuşturuyor, Pazaryeri Belediyesi tarafından Yeni Mahallede yapılan sıcak asfalt çalışmasının ardından, Çarşı Mahallesi Mimar Sinan Caddesi'nde 400 metre uzunluğunda,10 metre genişliğinde yolun alt yapısını bitirerek, kilit parke taşı çalışmaları başlatıldı.

"1 EV DAHİ OLSA HALKIMIZIN SORUNLARINI ÇÖZMEK İÇİN ÇALIŞIYORUZ"

Pazaryeri Belediye Başkanı Muzaffer Yalçın, ilkelerinin insan odaklı hizmet vermek olduğunu söyledi. İlçelerinin yaşanabilir bir ilçe olması için alt ve üst yapısıyla sorunları çözmek için çalıştıklarını anlatan Yalçın, "Altyapı sorunlarını kısa vadeli çözümlerden kaçınarak halkımızın hak ettiği bir şekilde uzun yıllar kullanacağı şekilde hizmeti ayağına götürüyoruz ve uzun yıllar alt yapı sorunu yaşamamaları için kanalizasyon hatlarını yeniliyoruz. Sorun olan yerlerde yine sorunu çözmeye devam ediyoruz. Hizmeti insan odaklı öngördüğümüzden 1 ev dahi olsa halkımızın sorunlarını çözmek için çalışıyoruz. Amacımız halkımıza hizmet noktasında yapılacak çalışmalarda sorun üretmek değil, çözümünü bulmak noktasında olup, bundan sonraki çalışmalarımızı da bu ilke doğrultusunda gerçekleştireceğiz. 'İnsanı yaşat ki devlet yaşasın' düsturu ile hareket ederek yönetime geldiğimiz günden bu güne insan yönelik olmayan hiç bir yönetim anlayışının sürdürülemeyeceğine, yapılacak bütün çalışmaların insan odaklı olması gerektiğine inandık. İnsana yapılan yatırımı her şeyden değerli gördük, görmeye de devam edeceğiz" diye belirtti. - BİLECİK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Belediye Başkanı Çalışmaları Yerinde İnceledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement