Belediye Başkanı Yağcı'dan İnceleme - Son Dakika
Yerel

Belediye Başkanı Yağcı'dan İnceleme

Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, devam eden çalışmaları yerinde inceledi.

22.04.2015 18:24
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, devam eden çalışmaları yerinde inceledi.

Yağcı, Başkan Vekili Nihat Can, Başkan Yardımcıları Abdullah Ay ve Abdullah Tetik ile ilgili birim müdürlerinin de bulunduğu incelemede, Tevfik Bey Caddesi'ndeki çay bahçesi olarak bilinen parkta incelemede bulunarak, yenilenecek yüzüyle hizmete sunulacağını söyledi.

Bilecik'in her alandaki gelişimine vurgu yapan Yağcı, çay bahçesinin günün ihtiyaçlarını karşılayacak düzeyde olmadığı için belediye tarafından daha verimli, uygun ve kaliteli hizmetler sunmak adına tahliye ettiklerini söyledi.

Şehirlerarası otobüs terminalinde de incelemede bulunan Yağcı, otobüs terminalinin kentte birçok yönden katkı sağlayacağını belirterek, "Otobüs terminali çalışmaları devam ediyor. Birden çok ekip farklı alanlarda uğraş veriyor. Şehrimizi metropol şehirler olmak üzere ülkemiz ile bağlantısını kuracak olan terminalimiz, tanıtım ve turizm alanında da öne çıkmasını sağlayacak. Terminalimizi, 05 Mayıs 2015, saat: 17: 00'de açmayı planlamıştık. Ancak bu yıl kış mevsiminin el vermemesi nedeniyle çalışmalarda kısa bir gecikme olacak. Çalışmaların tamamlanmasıyla Osmanlı mimarisinin güzel bir örneği, aynı zamanda da Medine garı konseptinde olan terminalimiz, konuklarımızı ağırlayacak" dedi.

Karasu Vadisi olarak bilinen Karasu Gençlik ve Yaşam Adasında da incelemede bulunan ve yetkililerden bilgi alan Yağcı, "Karasu Vadisi kentin yeni cazibe merkezlerinden biri haline gelecek. İşletmeciliğini alan firma son düzenlemeleri yapıyor. Tesis, başta sportif faaliyetler ile piknik ve mesire alanı olmak üzere vatandaşlarımıza, birçok anlamda güzellikler sunacak bir mekan haline gelecek. Burası, hemşerilerimizin sabahtan akşama kadar vakit geçirebileceği etkinliklerin olacağı alan olmakla birlikte, etrafımızdaki illerden de misafir ağırlayabilecek bir yapıda olacak" ifadesinde bulundu.

Yağcı, Bilecik Belediyesi atıksu arıtma tesisi ve Şeyh Edebali Türbesi yerleşkesinde devam eden "Osmanlı Padişahları tarih şeridi" projesi çalışmalarını yerinde inceleyerek, ilgililerden bilgi aldı.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Belediye Başkanı Yağcı'dan İnceleme - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement