Belediye Başkanları Mazbatalarını Aldı - Son Dakika
Yerel

Belediye Başkanları Mazbatalarını Aldı

Belediye Başkanları Mazbatalarını Aldı

AK Parti'den Ağrı'nın Eleşkirt ilçesi ve bağlı belde belediye başkanlıklarını kazanan adaylar mazbatalarını aldılar.

02.04.2014 16:27  Güncelleme: 16:21
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AĞRI (İHA) – AK Parti'den Ağrı'nın Eleşkirt ilçesi ve bağlı belde belediye başkanlıklarını kazanan adaylar mazbatalarını aldılar.

Eleşkirt Belediye Başkanı Sebahattin Sarı, Yücekapı Belde Belediye Başkanı İlhami Zeyrek, Tahir Belde Belediye Başkanı Cemal Seferoğulları ve Yayladüzü Belde Belediye Başkanı Selahattin Aysu, İlçe Seçim Kurulu Başkanı Pınar Ay Ulubey'den mazbatalarını aldılar. Hakim Pınar Ay Ulubey, belediye başkanlarına hayırlı olsun temennisinde bulundu. Ulubey, "Belediye seçimleri ilçe merkezi ve üç beldede çok sakin geçti. Bu konuda belediye başkanlarının göstermiş olduğu hassasiyetlerinden dolayı kendilerine ayrı ayrı teşekkür ediyorum" dedi.

Eleşkirt Belediye Başkanı Sebahattin Sarı ise, 1984-94 yılları arasında 2 dönem üst üste belediye başkanlığı yaptığını hatırlatarak, "Halkımla barışık, güler yüzlü, halkı kucaklayan bir yönetim tarzını benimsedim. Şimdi tekrar vatandaş bana teveccüh göstererek bu göreve layık gördü. Bütün Eleşkirt halkı bana oy verdi. Herkesin bunu böyle bilmesini istiyorum. İleriki günlerdeki uygulamalarımda da değerli Eleşkirt halkı bunu hissedecektir" dedi. - AĞRI

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Belediye Başkanları Mazbatalarını Aldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement