Belediye Başkanları Mazbatalarını Aldı - Son Dakika
Güncel

Belediye Başkanları Mazbatalarını Aldı

Belediye Başkanları Mazbatalarını Aldı

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı ve 4 ilçe belediye başkanı düzenlenen törenle mazbatalarını aldı.

07.04.2014 13:18  Güncelleme: 13:19

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı ve 4 ilçe belediye başkanı düzenlenen törenle mazbatalarını aldı.

Gaziantep Adliyesi Konferans Salonu'nda düzenlenen mazbata törenine AK Parti Gaziantep Milletvekilleri, mazbata alacak belediye başkanları, AK Parti İl Başkanı Ahmet Uzur ve çok sayıda partili katıldı. Düzenlenen törenin açılış konuşmasını yapan Gaziantep İl Seçim Kurulu Başkanı Abdurrahim Karabağ, seçimin huzur içinde yapılmasının mutluluk verici olduğunu ifade ederek, "Biz seçim kurulları olarak 1960'lardan sonra yargı denetiminde seçimlerin yapılmasının tek amacı vatandaşın gerçek iradesinin olduğu gibi sandığa yansımasıdır. Biz seçim başlamadan evvel il koordinasyon kurulunda da arz ettiğimiz gibi herkese aynı mesafede olacağımızı hiçbir şaibe altında kalmadan kimsenin bir kuşkuya kapılmadan bu seçimi Gaziantep'te sonuçlandıracağımıza olan inancımızı ifade ettik. Belediye başkanlıklarına seçilen başkanlarımıza bu hizmet yarışında başarılar diliyorum" dedi.

Törende konuşan Gaziantep'in ilk Büyükşehir Belediye Başkanı olan Fatma Şahin, seçim sürecinde görev alan herkese teşekkür ederek, "Türkiye Cumhuriyeti demokratik, laik, sosyal bir hukuk devletidir. Demokrasinin de hukuk devleti olmanın gereğinin de en önemli göstergesi seçimlerdir. Seçimler demokrasinin şölenidir. Mazbata törenleri de bu işin meyvesinin alındığı günlerdir" diye konuştu.

30 Mart seçimlerinin, kendilerini Cumhuriyetin 100. Yıl hedeflerine çok daha yaklaştırdığını ifade eden Şahin, "Bu güzel günümüzü paylaştığınız için hepinize şahsım ve bütün hemşerilerim adına teşekkür ediyorum. Tam adalet, tam demokrasi diye çıktığımız millete hizmet etme yolculuğundayız. 20 yıllık yerel tecrübe ile 12 yıllık genel yönetim tecrübesi ile huzurlarınızdayız. 30 Mart seçimleri bugün Cumhuriyetimizin 100. Yılı hedeflerine çok daha yaklaştığımız seçimler olmuştur. 30 Mart seçimleri milli iradenin hakim olduğu seçimler olmuştur. 30 Mart seçimleri güvenin ve istikrarın yönünde halkımızın bize verdiği seçimler olmuştur. Dolayısıyla 30 Mart bizim için milletimizin terazisine çıktığımız çok önemli bir gündür. Bu emanetten ve bu sorumluluğu bize vermelerinden dolayı onlara çok teşekkür ediyor Allah bizi onlara karşı mahcup etmesin diyorum" şeklinde konuştu.

Yapılan açılış konuşmalarının ardından Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, Oğuzeli Belediye Başkanı Mehmet Sait Kılıç ve Yavuzeli Belediye Başkanı Mustafa Kemal Sakaroğlu mazbatalarını aldı. - GAZİANTEP

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Belediye Başkanları Mazbatalarını Aldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement