Belediye'den 'Ortak Nokta' Hizmeti - Son Dakika
Yerel

Belediye'den 'Ortak Nokta' Hizmeti

Belediye\'den \'Ortak Nokta\' Hizmeti

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Beyaz Masa birimi aracılığıyla vatandaşları hibe ve desteklerle ilgili olarak bilgilendiriyor.

27.09.2016 14:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Beyaz Masa birimi aracılığıyla vatandaşları hibe ve desteklerle ilgili olarak bilgilendiriyor.

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur'un talimatıyla kurulan Beyaz Masa birimi bünyesinde oluşturulan "Ortak Nokta- Beyaz File" masalarında; Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu (TKDK), Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme Destekleme İdaresi Başkanlığı (KOSGEB), Güney Marmara Kalkınma Ajansı (GMKA) ve Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu (TÜBİTAK)'ın verdiği destek ve hibelere ilişkin bilgilendirme yapılıyor.

Büyükşehir Belediyesi ana hizmet binası girişindeki beyaz Masa birimindeki Ortak Nokta - Beyaz File masalarında hibe ve destek bilgilendirmeleriyle birlikte tüketicilere onların yaptığı alışverişlerde satın aldıkları ürün veya hizmetlerinde oluşabilecek sorunlarla ilgili de Beyaz Masa ekibi tarafından destek olunuyor. Konunun çözülebilmesi noktasında ilgili talep veya isteklerin ise Tüketici Hakem Heyetine yönlendirilerek takip edildiği bildirildi.

Konuyla ilgili detaylı bilgi almak isteyen vatandaşların Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Beyaz Masa birimlerinde bulunan Ortak Bilgi Noktası- Beyaz File masalarına başvurularını yapabildikleri belirtildi. - BALIKESİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Belediye'den 'Ortak Nokta' Hizmeti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement