Belediye İşçileri Son Yolculuklarına Uğurlandı - Son Dakika
Yerel

Belediye İşçileri Son Yolculuklarına Uğurlandı

Belediye İşçileri Son Yolculuklarına Uğurlandı

Ölüdeniz’den Fethiye istikametine gelirken bir eve ve elektrik direğine çarparak devrilen çöp kamyonunda hayatını kaybeden iki belediye işçisi için tören düzenlendi.

04.07.2014 18:45
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ölüdeniz'den Fethiye istikametine gelirken bir eve ve elektrik direğine çarparak devrilen çöp kamyonunda hayatını kaybeden iki belediye işçisi için tören düzenlendi.

Kazada hayatlarını kaybedenYüksel Güzel ile Kadir Akbulut'un tabutlarına atölye de Türk Bayrağı sarıldı. Burada düzenlenen törene, Fethiye Kaymakamı Ekrem Çalık, Muğla Büyük Şehir Belediye Başkan Vekili Cumhur Çoban, Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı, İlçe Emniyet Müdürü İsmail Ayhan, Fethiye Muhtarlar Derneği Başkanı Hüsnü Çalış,Yüksel Güzel ve ile Kadir Akbulut'un eşleri ve çocukları ile yakınları, belediye çalışanları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Törende ilk olarak her iki işçinin öz geçmişleri okundu. İşçilerin her ikisinin de 2006 yılında Fethiye Belediyesinde işe başladıkları birisinin sanayide çalıştıkdan sonra Fethiye Belediyesinde işe başladığını diğerinin ise simitçilik yaptığı bu işini bırakarak belediyede işe başladığı belirtildi. Törende kısa ve duygu dolu bir konuşma yapan Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı "Uzun süredir belediye başkanlığı yapmama rağmen ilk kez görevi başındaki iki personelimi kaybettim. Ölüm hak ama şuan en aciz kaldığımız durumdayız. Yakınlarına sabır diliyorum. Bütün belediye çalışanları onların akrabalarıdır. Bizler var olduğumuz sürece onların hep yanında olacağız. Şehit kardeşlerime Allah'tan rahmet diliyorum. Ailemin bu fertleri rızkları için evlerinden çıkıp rahmetli olmuşlardır. Rızkları yolunda ölenlere şehit denildiği için tabutlarını Türk Bayrağı ile sardık" dedi.

Konuşması esnasında Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı gözyaşlarına tutamayarak ağladı. Konuşmaların ardından Fethiye Belediyesi İmamı Osman Musluk tarafından dua ettirilip helallik istendi.

Törenin ardından cenaze aracına konulan işçilerden Yüksel Güzel Çatalarık Mezarlığına, Kadir Akbulut ise Seydikemer ilçesindeki Beşkavak Mezarlığı'nda toprağa verildi. Tören esnasında eşlerin fenalık geçirip bayıldı. - MUĞLA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Belediye İşçileri Son Yolculuklarına Uğurlandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement