Belediye Meclis Üyeleri Projeleri Yerinde İnceledi - Son Dakika
Yerel

Belediye Meclis Üyeleri Projeleri Yerinde İnceledi

Belediye Meclis Üyeleri Projeleri Yerinde İnceledi

Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, Belediye Meclis üyelerine yapım aşamasında olan projelerini gezdirerek, çalışmalarla ilgili bilgiler verdi.

06.09.2014 18:04

Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, Belediye Meclis üyelerine yapım aşamasında olan projelerini gezdirerek, çalışmalarla ilgili bilgiler verdi.

Bilecik Belediye bahçesinde üyelerle buluşarak Belediye'nin üstü açık gezi otobüsüyle ilk olarak Şeyh Edebali Türbesi'ndeki 'Osmanlı Padişahları Tarihi Şeridi' projesi çalışmalarını gezen Başkan Selim Yağcı, daha sonra 'Hamsu Vadisi'ne geçerek buradaki projeleri inceledi.

Hamsu Vadisi hakkında Meclis üyelerine bilgi veren Başkan Yağcı, daha sonra üyelere Hürriyet Mahallesi'nde bulunan Muhsin Yazıcıoğlu Parkı'nı gezdirdi.

Olimpik Kapalı Yüzme Havuzu Tesisi'ni de gezen grup, yüzme havuzunun çalışmalarını da incelendikten sonra sırasıyla Kent Müzesi inşaatı, istasyon girişinde bulunan Devlet Demir Yolları'na ait restorasyonu devam eden tarihi evlerine gitti.

Başkan Selim Yağcı, restore edilen tarihi evlerin Bilecik Belediyesi'ne tahsis edildiğini ve evlerden bir tanesinin 'Tarihi Araştırma Evi' olacağını söyledi. Geçen günlerde ihalesi yapılan 'Gençlik Adası'nı meclis üyelerine tanıtan Başkan Selim Yağcı, buranın Bilecik'te en önemli mesire alanı olacağını kaydetti. Grup daha sonra Alaçayır mevkiinde yapımı devam eden Atık Su Arıtma Tesisi'ni gezdi.

"YAPILAN ESERLERDE HEPİMİZİN EMEĞİ VE ALIN TERİ VAR"

Yapılan eserlerde tüm Bilecik ve meclis üyelerinin alın teri ve emeği olduğunu aktaran Başkan Selim Yağcı, şunları kaydetti:

"Öncelikle gezimize katıldığınız için teşekkür ediyorum. Gerçekten kısa ve öz bir gezi yaptık. Yaptığımız eserlerin tümünü gezemedik. Yapılan bu eserlerde hepimizin emeği ve alın teri var. Biz gerçekten mütevazi bir şehir olmakla birlikte gerçekten birlik ve beraberlik içinde her şeyi yapabileceğimizi de görmüş olduk. İnşallah bu tesisler bittiğinde, güzel bir otogarımız, güzel bir spor salonumuz, güzel dinlenme alanları ve spor alanlarımız, kongre merkezlerimiz olduğunda Bilecik çok daha güzel olacak. Geleceğimiz, çocuklarımız için bu eserleri inşa ediyoruz. Bunları birlik ve beraberlik içinde gerçekleştirmeye devam edeceğiz." - BİLECİK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Belediye Meclis Üyeleri Projeleri Yerinde İnceledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement