Belediye Meclisi İlk Toplantısında Önemli Kararlar Aldı - Son Dakika
Yerel

Belediye Meclisi İlk Toplantısında Önemli Kararlar Aldı

Belediye Meclisi İlk Toplantısında Önemli Kararlar Aldı

Kütahya’nın Simav Belediye Meclisi yeni dönemin ilk toplantısını dün akşam gerçekleştirdi.

08.04.2014 13:09
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kütahya'nın Simav Belediye Meclisi yeni dönemin ilk toplantısını dün akşam gerçekleştirdi. Simav için tarihi kararların alındığı yeni dönemin ilk meclis toplantısı Belediye Başkanı Süleyman Özkan başkanlığında Meclis Toplantı Salonunda yapıldı.

Yeni dönemin Simav'a ve Türkiye'ye hayırlara vesile olması temennisinde bulunan Belediye Başkanı Süleyman Özkan,17 gündem maddesinin görüşüleceği ilk meclis toplantısında Simav için hayati önem taşıyan konuların yer aldığını söyledi.

Daha sonra sırasıyla gündemdeki konuların görüşülmesine geçildi.

Belediye Meclisi Sağlık Bakanlığı tarafından ilçeye yapılacak 200 yataklı hastane binası için mülkiyeti belediyeye ait Yeni Mahalle 495 ada 61 parseldeki 31 bin 372 metrekarelik alanın Maliye Hazinesine devir edilmesini oy birliğiyle kararlaştırdı.Karar salonda bulunan vatandaşlar ve sivil toplum örgütlerinin temsilcileri tarafından ayakta alkışlandı.

Toplantıda daha sonra yeni dönemde mecliste görev yapan üyeliklerin belirlenmesi için seçimlere geçildi.

Meclis Birinci Başkan vekilliğine Mustafa Yılmaz Girgin, 2. Başkan Vekilliğine Adil Biçer oy çokluğuyla seçildi.

Meclis Katipliğine Ahmet Yaman ile İklime Gündüz seçilirken, Plan ve Bütçe Komisyonu üyeliğine Ahmet Yaman, Mehmet Uluer, Özkan Şanlı, Ahmet Ören, Serdar Kaan Özlüer, İmar Komisyonuna Adil Biçer, Mustafa Yılmaz Girgin, Yusuf Efe Ramazan Sarı ve Nurullah Çakan'ı seçen Simav Belediye Meclisi yeni dönemde Encümen üyeliğine Adil Biçer ile Mehmet Uluer'i seçti.(MY-EFE) - KÜTAHYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Belediye Meclisi İlk Toplantısında Önemli Kararlar Aldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement