Belediye Personeli Piknikte Buluştu - Son Dakika
Güncel

Belediye Personeli Piknikte Buluştu

Balıkesir'in Sındırgı İlçe Belediyesi personeli düzenlenen dayanışma pikniğinde bir araya geldi.

17.09.2014 16:46

Kertil Mesire alanında gerçekleşen pikniğe Belediye Başkanı Ekrem Yavaş eşi Yaşiye Yavaş'la birlikte katıldı. Piknikte personel ile sohbet eden Belediye Başkanı Yavaş, personelin birbirleri arasındaki dayanışma ve kaynaşmayı arttıran etkinliklerin, iş verimliliğinin artmasının yanı sıra dostlukların kurulmasına vesile olduğuna dikkat çekti.

Doğanın ve yeşilin ortasında gerçekleştirilen piknik etkinliğinde Belediye personeli ve aileleri eğlenceli anlar yaşadı. Birlik ve beraberlik dayanışma ve kaynaşmanın sağlandığı piknikte yemekler yenildi, mangallar pişirildi, sohbetler edildi.

Yoğun bir festival arkasından da İstanbul'da Balıkesir Tanıtım Günlerine katıldıklarını ifade eden Başkan Yavaş; Sizlerin gayret ve üstün çalışmaları ile bu yılki festivalimiz güzel, ve kazasız belasız geçti. Gelen konuklarımıza güzel bir ağırlama yaptınız. Çok çalıştınız, yoruldunuz. Sizlere bu yemekle teşekkür etmek istedik." dedi.

Belediye Başkanı Yavaş'a teşekkür eden belediye personeli ise piknikten son derece mutlu olduklarını belirterek, bu tür organizasyonların devam etmesini diledi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Belediye Personeli Piknikte Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement