Belediye Yanında 'Bombalı' Tuzak - Son Dakika
Güncel

Belediye Yanında 'Bombalı' Tuzak

Yüksekova'da gerçekleştirilen operasyonda, belediye binası yanına terör örgütü PKK'lı teröristlerce 30 kilo el yapımı patlayıcı ile tuzaklanan bomba düzeneği imha edildi.

24.04.2016 10:27  Güncelleme: 11:25

Yüksekova belediyesi yanında, terör örgütü PKK'lı teröristlerin tuzakladığı patlayıcı düzeneği güvenlik güçleri tarafından imha edildi.

OPERASYONLAR SÜRÜYOR

Alınan bilgiye göre, güvenlik güçleri, ilçede 13 Mart'taki sokağa çıkma yasağının ardından el yapımı patlayıcıların imha edilmesi, açılan çukurların kapatılması ve barikatların kaldırılması amacıyla başlatılan ve önceki gün tamamlanan "Jandarma Uzman Çavuş Ramazan Gülle" operasyonu kapsamında arama tarama çalışmalarını sürdürüyor.

TUZAKLAR BOŞA ÇIKARILDI

Mezarlık, Yeni, Eski Kışla, Orman, Yeşildere, Dize, Cumhuriyet, Güngör ve Esentepe mahallelerindeki oldukça titiz ve dikkatli şekilde hareket eden güvenlik güçleri, bölücü terör örgütü mensuplarının bombalı tuzaklarını da boşa çıkardı.

294 EYP İMHA EDİLDİ

İlçede barikat, çukur, yol ve binalar ile evlerin kapı, pencere, dolap, ev eşyaları, kiriş, kolon ve harekete duyarlı lambalara yerleştirilmiş 294 el yapımı patlayıcı imha eden güvenlik birimleri, 136 çukuru kapatarak, 217 barikatı da kaldırdı.

Türk Silahlı Kuvvetleri ve emniyet unsurlarının birlikte yürüttüğü operasyonlar kapsamında, Esentepe mahallesinde tarama çalışması yapıldı.

BELEDİYE YAKININDA BOMBA

Güvenlik güçlerinin, detektör cihazlar ve bomba köpeklerinin katılımıyla oldukça dikkatli ve kararlılıkla gerçekleştirdiği faaliyette, Hakkari- İran karayolu üzerinde bulunan Yüksekova Belediye binasının yanında, bir iş makinesinin altına tuzaklanmış bomba düzeneği bulundu.

Çevre güvenliği alan bomba uzmanları, yaklaşık 30 kilo el yapımı patlayıcıyla hazırlanan düzeneği imha etti. Bombalı tuzağın etkisiz hale getirilmesi kameraya yansıdı.

Belediye Yanında \'Bombalı\' Tuzak
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Belediye Yanında 'Bombalı' Tuzak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • amedli ziver: pkk kürtlerin başına beladır belaaa. gebertin hepsini.........pkk kürtlerin başına beladır belaaa. gebertin hepsini.........pkk kürtlerin başına beladır belaaa. gebertin hepsini.........pkk kürtlerin başına beladır belaaa. gebertin hepsini.........pkk kürtlerin başına beladır belaaa. gebertin hepsini.........pkk kürtlerin başına beladır belaaa. gebertin hepsini......... 5 4 Yanıtla

Advertisement