Belirsizlik İstifa Ettirdi - Son Dakika
Güncel

Belirsizlik İstifa Ettirdi

Belirsizlik İstifa Ettirdi

MANİSA'da 2 yıldan bu yana Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü görevini vekaleten yürüten Savaş Duman, asaletinin gelmemesi sebebiyle gözyaşları içerisinde istifa etti.

25.08.2016 15:26
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

MANİSA'da 2 yıldan bu yana Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü görevini vekaleten yürüten Savaş Duman, asaletinin gelmemesi sebebiyle gözyaşları içerisinde istifa etti.

Manisa İl Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü görevini 2 yıldan bu yana vekaleten yürüten Savaş Duman, Atatürk Spor Kompleksi'nde düzenlediği basın toplantısında görevinden istifa ettiğini açıkladı. Açıklama sırasında Manisa Amatör Spor Kulüpleri Başkanı İsmail Aydın, il müdür yardımcıları da hazır bulundu. Manisa'nın kendisi için kutsal bir il olduğunu dile getiren Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Savaş Duman, asalet gelir düşüncesiyle istifasını uzun bir süre beklettiğini ancak, belirsizlik nedeniyle istifasını verdiğini belirterek, şöyle dedi:

"İki yıllık süreç içerisinde birçok kere istifamı vermeyi düşündüm. Siyasetçilerle yaptığımız görüşmeler neticesinde geri çevirdim ve asaletimin gelmesini bekledim. Ancak Bakanlık'ta kadro konusunda bir çalışma olmadı. Bu belirsizlik ailemi de beni de rahatsız etti. 19 Ağustos günü istifa dilekçemi yazıp Gençlik ve Spor Bakanlığı'na sundum."

Yardımcı doçent olduğunu ve kadrosunun Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi'nde bulunduğunu ifade eden Duman, görevine üniversitede devam edeceğini söyleyerek, şöyle dedi:

"AK Parti Manisa Milletvekili Selçuk Özdağ'ın daveti üzerine Manisa'ya gelmiştim. Manisa'ya vekaleten atamam yapılmıştı. İki yıldır vekaletten asaletimi bekledim. Ama olmadı. Sayın Selçuk Özdağ ile her zaman baba-oğul gibiydik. Kimseye bir kırgınlığım yok."

Duman istifasını açıkladığı sırada gözyaşlarına hakim olamadı. Gözyaşları içerisinde Manisa'dan ayrılmaktan üzüntü duyduğunu belirten Duman, daha sonra basın mensuplarıyla hatıra fotoğrafı çektirdi.

- Manisa

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Belirsizlik İstifa Ettirdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement