Beşiktaş Aydınus'u Demirören'e Şikayet Edecek - Son Dakika
Spor

Beşiktaş Aydınus'u Demirören'e Şikayet Edecek

Beşiktaş Aydınus\'u Demirören\'e Şikayet Edecek

Derbinin faturasını hakem Fırat Aydınus'a kesen siyah-beyazlı yönetim, TFF Başkanı Yıldırım Demirören'e hakemi şikayet edecek.

24.03.2015 07:19
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kadıköy'deki Fenerbahçe derbisinden eli boş ayrılarak şampiyonluk yarışında çok önemli 3 puandan olan Beşiktaş'ta hakem Fırat Aydınus'a öfke var. Dün 3 saat süren olağanüstü bir zirve gerçekleştiren Başkan Fikret Orman ile yöneticiler Ahmet Nur Çebi, Metin Albayrak ve Mete Vardar, Futbol Federasyonu ve MHK'ye Fırat Aydınus'u şikayet etme kararı aldı.

Başkan Fikret Orman'ın, maç sırasında formasını çıkarıp sahayı terk eden Emenike ve Bilic'e küfür ettiği kameralara yansıyan Emre'ye herhangi bir ceza vermeyen Aydınus'u şikayet edeceği ve "Gereği neyse yapılsın. Bu hakemi bir daha maçlarımıza vermeyin.. Maçın kaderini tayin etti" diyeceği öğrenildi.

"Böyle şampiyon olacaklarsa..."

Maçın hakemine ve Fenerbahçe'ye sert bir tepki gösteren Beşiktaşlı yönetici Metin Albayrak, "Maçı Fırat Aydınus değil, Emre yönetti. Beşiktaş olarak maçlarımızda Fırat Aydınus'u istemiyoruz. Fenerbahçe bu şekilde şampiyon olacaksa, yazıklar olsun" dedi. Yönetici Mete Vardar da "Fırat hoca Türkiye'nin göz bebeği, Türkiye'yi yurt dışında gururlandıran bir hoca olmasına rağmen açıkçası sahada gösterdiği yönetimle Türkiye'nin gururu olduğunu kanıtladı! Müthiş bir yönetim gösterdi. Rekabet ettiğimiz kulübün oyuncularıyla hep beraber maçı yönettiler" sözleriyle tepkisini dile getirdi.

"Müteahhit değil başkan istiyoruz"

Beşiktaş taraftarı, derbi sırasında yaşanan haksızlıklara sessiz kaldığını öne sürerek başkan Fikret Orman'ı protesto etti. Taraftarlar, kulüp binasının önüne, "Müteahhit değil, başkan istiyoruz" yazılı pankart astı.

Demba Ba'ya büyük tepki

Demba Ba, siyah-beyazlı taraftarları kızdırdı... Senegalli yıldız, Instagram hesabından 'Footballsenegal' adlı hesabın paylaştığı Sow'un, Beşiktaş'a attığı gol sonrası sevinç fotoğrafını beğendi. Bu beğeniyi gören Beşiktaşlı taraftarlar, Demba Ba'ya tepki gösterdiler.

Sabah

Kaynak: EuroSport.com

Son Dakika Spor Beşiktaş Aydınus'u Demirören'e Şikayet Edecek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • Salih Has: Bozacı yı şıracı başınamı şikayet edecek. Beşiktaş'ın düşmanı Demirörendir 0 0 Yanıtla

Advertisement