Beşiktaş Hentbol Takımı Oyuncuları Taraftar Desteği Bekliyor - Son Dakika
Spor

Beşiktaş Hentbol Takımı Oyuncuları Taraftar Desteği Bekliyor

VELUX EHF Şampiyonlar Ligi’nde gruplara kalarak Beşiktaş tarihinde bir ilke imza atan Beşiktaş Mogaz Takımı oyuncuları, tüm taraftarları destek vermeye davet etti.

12.09.2014 17:10

VELUX EHF Şampiyonlar Ligi'nde gruplara kalarak Beşiktaş tarihinde bir ilke imza atan Beşiktaş Mogaz Takımı oyuncuları, tüm taraftarları destek vermeye davet etti.

Beşiktaş Hentbol Takımı oyuncusu Ramazan Döne, VELUX EHF Şampiyonlar Ligi'nde gruplara kaldıkları için mutlu olduğunu belirterek, "Özellikle Türkiye'de grup aşaması geldikten sonra gruptan çıkıp Şampiyonlar Ligi'ne kalan tek takımız. Artık onun heyecanını bir kenara bıraktık. Maçlara tek tek bakıyoruz. Şimdi önümüzde Bursa Nilüfer Belediye ile oynayacağımız Süper Kupa maçı var. Öncelikli hedefimiz Süper Kupa'yı alıp lige kupa ile başlamak. 7 gün içinde 3 tane zorlu maça çıkacağız. Bu sene çok yoğun geçecek ama bunu kaldırabilecek bir güce sahibiz. Hedefimiz tüm kulvarlarda gidebildiğimiz yere kadar elimizden gelenin en iyisini yaparak gitmek. Burada taraftarımıza çok iş düşüyor. Maçlarımızı Sinan Erdem'de oynayacağız. Şampiyonlar Ligi maçlarında bize destek vermelerini, salonu doldurmalarını istiyoruz. Onların gücüyle bizim neler yaptığımızı herkes biliyor. Avrupa'daki maçlarımızda Avrupa'da bulunan taraftarımız bizi hiçbir zaman yalnız bırakmadılar. Belçika'da oynadığımız Şampiyonlar Ligi maçında Avrupa'nın çeşitli yerlerinden gelen taraftarlarımız bize destek verdiler. Avrupa'daki takımlara Beşiktaş taraftarının büyüklüğünü ve taraftar ruhunu göstermek istiyoruz" dedi.

ARİFOĞLU: "İLK HEDEFİMİZE ULAŞTIK"

Beşiktaş Hentbol Takımı oyuncularından Ozan Arifoğlu, VELUX EHF Şampiyonlar Ligi'nde gruplara kalarak büyük bir başarı elde ettiklerini ve hentbol tarihine geçtiklerini ifade ederek, "Bizim için de kulübümüz için de çok büyük önem taşıyor. İkinci hedefimiz önümüzdeki hafta Pazar günü Bursa Nilüfer Belediye ile oynayacağımız Süper Kupa'yı kazanmak. Yavaş yavaş hedeflerimize ulaşmaya çalışıyoruz. İlk hedefimize ulaştık. Önümüzdeki hafta ikinci hedefimize ulaştıktan sonra güzel bir Süper Lig açılışıyla sezona başlamak istiyoruz. Şampiyonlar Ligi'nde grubumuz zor ama başarılamayacak hiçbir şey yok. Beşiktaş Mogaz bu sene Avrupa'nın sürpriz takımı olacak. Bu sene yeni transferlerimiz oldu. Onlarla çok güzel bir uyum içerisindeyiz. Taraftarımızdan isteğimiz bizi hiçbir zaman yalnız bırakmasınlar. Şampiyonlar Ligi gibi büyük bir organizasyonda taraftarımızın daha fazla desteğine ihtiyacımız var" diye konuştu.

AŞIKOĞLU: "ACEMİ OLABİLİRİZ AMA OTURMUŞ BİR KADROMUZ VAR"

Avrupa'nın en iyi 24 takımı arasında olduklarını vurgulayan Beşiktaş Hentbol Takımı oyuncusu Ercan Aşıkoğlu, "Avrupa'nın ekol ülkelerinden 5 takım ülkemize gelecek. Bu bizim için ve Türk hentbolu için büyük bir organizasyon olacak. Türk hentbolu, camiamız ve bizim için güzel bir tecrübe olacak. Takımımızın çoğu Şampiyonlar Ligi oynamamış. İlk Şampiyonlar Ligi deneyimimiz olacak. Acemi olabiliriz, tecrübesiz olabiliriz ama bizim kendi içinde oturmuş bir kadromuz, tecrübemiz var. Avrupa'da hentbol, salonların tıklım tıklım dolu olduğu yerlerde oynanıyor. Tüm taraftarımıza bu büyük organizasyonda ihtiyacımız var. Onlar yanımızda olduğu zaman her şeyi başaracak kapasiteye sahibiz" ifadelerini kullandı. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Beşiktaş Hentbol Takımı Oyuncuları Taraftar Desteği Bekliyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement