Beşiktaş'ın 112'nci Yaş Günü Antakya'da Kutlandı - Son Dakika
Güncel

Beşiktaş'ın 112'nci Yaş Günü Antakya'da Kutlandı

Beşiktaş\'ın 112\'nci Yaş Günü Antakya\'da Kutlandı

Hatay Beşiktaşlılar Derneği, Beşiktaş Kulübü'nün kuruluşunun 112'nci yıldönümü Antakya'da gerçekleşen etkinlikle kutlandı.

20.03.2015 14:30

Hatay Beşiktaşlılar Derneği, Beşiktaş Kulübü'nün kuruluşunun 112'nci yıldönümü Antakya'da gerçekleşen etkinlikle kutlandı.

Atatürk Caddesi'ndeki Mahvel'de gerçekleşen etkinliğe Antakya Belediye Başkanı İsmail Kimyeci, Antakya Belediye Meclis Üyeleri, Dernek üyeleri ve Beşiktaş taraftarları katıldı.

Kutlama etkinliğinde konuşma yapan Hatay Beşiktaşlılar Derneği Başkanı Mehmet Yıldız, Beşiktaş, Türkiye'nin en büyük, ilk ve öncü kulübü olduğunu söyledi.

112 yıldır ezeli rekebet, edebi dostluk çerçevesinde gerçekleştirdikleri sportif yarışta büyük bir tarih yazdıklarını belirten Başkan Mehmet Yıldız, daha sonra şunları söyledi:

"Beşiktaş'ı 112 yıldır tertemiz duygular, sevgi, aşk, fedakarlık, emek, hizmet, dayanışma, birlik ve beraberlik ayakta tutmuştur. Bizim en büyük gücümüz bu değerimizdir. Siyah beyaz renklere gönül veren siz değerli taraftarlarımıza oldukça nice 112 yıllar kutlamaya devam edeceğiz. Kulübümüzün 112'nci yılında Beşiktaş'ımızın bugünlere gelmesinde emek vermiş tüm değerli Beşiktaşlıları minnetle, saygıyla anıyorum."

112'NCİ YIL PASTASI KESİLDİ

Derneğe yeni üye olanların rozetlerinin takılmasının ardından özel olarak hazırlanan pasta müzik eşliğinde Antakya Belediye Başkanı İsmail Kimyeci ve Hatay Beşiktaşlılar Derneği Başkanı Mehmet Yıldız tarafından alkışlar arasında kesildi. - Hatay

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Beşiktaş'ın 112'nci Yaş Günü Antakya'da Kutlandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement