Beşiri'de Halk Toplantısı - Son Dakika
Yerel

Beşiri'de Halk Toplantısı

Beşiri\'de Halk Toplantısı

Batmanın Beşiri İlçesinde, Belediye Eş Başkanları tarafından halk toplantısı düzenlendi.

22.02.2016 12:03

Beşiri Belediyesi geniş katılımlı halk toplantısı düzenledi.

Toplantıya Belediye Eş Başkanları Mustafa Öztürk, Dicle Erdem, Başkan yardımcısı Eşref Büyüktop, Belediye Meclis Üyeleri, belediye birim amirleri, siyasi parti, muhtarlar, sivil toplum örgüt temsilcileri basın mensupları ile vatandaşlar katıldı.

Toplantıda söz alan Eş başkanlar Mustafa Öztürk ve Dicle Erdem, şeffaf ve özgür belediyecilik anlayışıyla halka hesap vermelerinin temel ilkeleri olduğunu belirtti.

Toplantıda söz alan Eş Başkanlar Öztürk ve Erdem, seçim bildirgelerinde de belirttikleri gibi yönetim anlayışının katılımcı belediyecilik olacağı bu anlayışla katılımcı belediyeciliğin şeffaflık, çoğulculuk, insan odaklı, çevreyi koruyan ve geliştiren, özgürlükçü, toplumcu, dezavantajlı gruplara duyarlı (engelli, yaşlı vb.) eşitlikçi yerelden genele çözüm üreten belediye anlayışı, kolektif çalışan, dayanışmacı, farklılıklara saygı, doğal yaşamı koruma ve geliştirme, çalışanların emeğine saygı, gücünü halktan alan, hesap veren, bir belediyecilik anlayışı temel prensibi olduğunu söylediler.

Toplantıda konuşan Eş Başkanlar "Gelen gelirler halkla paylaşıldı. Belediye hizmet binasının restorasyonu, belediyeye kazandırılan değerler araç gereçler halkın bilgisine sunuldu. Taziye evinin yapımı ve diğer yapılan çalışmalar halkla paylaşıldı. Önümüzdeki süreçte Projelendirilmiş çalışmalardan SUKAP projesi ilçenin 50 yıl ihtiyacını karşılayacak, atık su, içme suyu, yağmur suyu ve kanalizasyon gibi altyapının önemli bir projesinin İller Bankasından hibeli olarak kabul edildiği ve kısa zamanda çalışmaların başlanacaktır" şeklinde konuştular.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Yerel Beşiri'de Halk Toplantısı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement