Beyaz Şov'da "Ayşe Öğretmen Yalnız Değildir" Sloganları! Yayını Kestiler - Son Dakika
Güncel

Beyaz Şov'da "Ayşe Öğretmen Yalnız Değildir" Sloganları! Yayını Kestiler

Beyaz Show'a katılan izleyiciler "Ayşe Öğretmen yalnız değildir" diye slogan attı. Sloganlar üzerine yayının sesi kesilirken, program Beyazıt Öztürk'ün anonsuyla VTR'ye girdi.

16.01.2016 00:58  Güncelleme: 10:56

Diyarbakır'da yaşayan öğretmen Ayşe Çelik'in telefonla bağlanarak "Ülkenin doğusunda yaşananların farkında mısınız? Sessiz kalmayın. Görün, duyun ve artık bize el verin. Yazık; insanlar ölmesin, çocuklar ölmesin, anneler ağlamasın." demesinin ardından ilk bölümü yayınlanan Beyaz Şov'da, Öğrenci Kollektifleri adlı öğrenci grubu "Ayşe öğretmen yalnız değildir" sloganları attı.

Sloganla birlikte ne yazdığı anlaşılmayan bir pankart açan grup, program görevlileri tarafından ağızları kapatılarak dışarı çıkarıldı.

"BURAMI BİLENLERE ÇOK TEŞEKKÜRLER"

Açılışında geçen hafta programda yaşananlardan bahsedilmese de Beyazıt Öztürk, "Beni buradan bilen ve buramı bilen herkese, ekran başındakilere, burada olan bütün seyircilere can-ı gönülden çok çok çok teşekkür ediyorum." dedi.

CANLI YAYINA UZUN SÜRE ARA VERİLDİ

Programın ilerleyen dakikalarında stüdyoda bulunan bir grup izleyicinin "Ayşe öğretmen yalnız değildir." sloganları atması üzerine program VTR'ye girdi. Bant yayının gösterilmesinin ardından stüdyoya bağlanıldığında konudan bahsedilmedi. Ardınan kısa bir süre sonra tekrar reklama gidildi, reklam arasının ardından yine VTR girilen programda, stüdyoya dönüldüğünde konuklardan Murat Boz bir şarkı söyledi ve ardından program sona erdirildi.




Beyaz Şov\'da "Ayşe Öğretmen Yalnız Değildir" Sloganları! Yayını Kestiler

Son Dakika Güncel Beyaz Şov'da 'Ayşe Öğretmen Yalnız Değildir' Sloganları! Yayını Kestiler - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (147)

  • Ay Yildiz: Bunlar PKK nin son çirpinislari...Rabbim bin belalarini versin tez zamanda !!! 123 49 Yanıtla
  • ömer: aydın dogan hem kapitalist hemde bölücü 151 19 Yanıtla
  • dadaş25dadaş: beyazı izliyorduk artık karar aldık izlemeyeceğiz yanlız beyazı değil kanal d yide izlemeyeceğiz boykut ediyoruz 71 94 Yanıtla
    ATA: İZLEMEZSEN İZLEME, ÇOK DA TIN YANİ.! 85 47 As: Beyaz gibi bir zavallı korkağa bile yaşam hakkı tanımıyorsunuz. Ne biçim faşist oldunuz siz böyle????? 18 38
  • LGBTİ: Helal olsun! AYŞE ÖĞRETMENE YALNIZ DEĞİLDİR! 47 63 Yanıtla
  • Merxas: Insanlar olmesin demekle boluculuk oluyorsa bu memlekette, evet bende bolucuyum. 33 75 Yanıtla
    vatandaş: dagda= terörist sokakda=vatandaş eşeklerle=kaçakçı güzel tezgah kurmuşsunuz helal olsun 0 0
  • 06: Beyazıt Öztürk yıllardır sürdürdüğü Beyaz showu bundan böyle orada izleyiciler olmadan ve telefon bağlantı sı yapmadan sadece özel konukları ile devam ettirsin yoksa biter 89 14 Yanıtla
    GEREĞİ DÜŞÜNÜLMUŞTÜR ( 1kelime,5,,ü,,..normal olam: Problem nerde? 0 3
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement