Beydağ'da Su Ürünleri Kooperatifi Harekete Geçiyor - Son Dakika
Yerel

Beydağ'da Su Ürünleri Kooperatifi Harekete Geçiyor

Beydağ\'da Su Ürünleri Kooperatifi Harekete Geçiyor

Beydağ Barajı Su Ürünleri Kooperatifi Başkanı Mehmet Saydam, İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin kooperatife ekipman desteği sağlayacağını açıkladı.

16.06.2015 14:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Beydağ Barajı Su Ürünleri Kooperatifi Başkanı Mehmet Saydam, İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin kooperatife ekipman desteği sağlayacağını açıkladı.

Beydağ Barajı Su Ürünleri Kooperatifi Başkanı Mehmet Saydam, Beydağ'a yeni bir sektör kazandıran kooperatifin gelişimi için çalışmaların sürdüğünü belirtti. Saydam, İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin kooperatife ekipman desteği sağlayacağını ifade ederek, "Baraj yapımıyla verimli arazilerini kaybeden çiftçilerimiz için bölgede sürdürülebilir yeni bir üretim sektörü yarattık. Müjdeyi buradan veriyorum. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanımız sayın Aziz Kocaoğlu ile belediye başkanımız sayın Vasfi Şentürk kooperatifimize destek verilmesi için geçen hafta mecliste bir önerge kabul edildi. Kabul edilen önergeyle büyükşehir belediyemiz, kooperatifimizin acil ihtiyacı olan, soğuk hava deposu, yaprak buz makinesi, balıkçı teknesi ve ağlarını temin edecektir.

BARAJ GÖLÜ'NDE KAÇAK AVCILIĞA GEÇİT YOK

Öte yandan Beydağ Gıda, Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürlüğü de, Beydağ Baraj gölünde kaçak olarak balık avlamaya çalışan şahıslara karşı mücadelesini sürdürüyor. Mesai saatleri dışında ve hafta sonları sürdürülen denetimler sırasında, Kiraz ilçesi Yenişehir Mahallesi civarından göle avlanmak üzere giren üç şahıs suçüstü yakalandı. H.P, F.Y. ile Y.A isimli şahısların malzemelerine el konularak idari para cezası uygulandı. Konuyla ilgili soruşturma başlatıldı.

Beydağ Baraj gölünde kaçak avcılığa izin verilmeyeceğini vurgulayan Beydağ Gıda, Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdür Vekili Ergün Ahmet Köroğlu, şu açıklamalarda bulundu:

"Gölde kaçak avlanmanın önüne geçmek üzere mesai saatleri dışında ve hafta sonları da denetimlerimizi sürdürüyoruz. Kaçak avcılığın ağır cezai yaptırımları var. Gölümüzdeki doğal yapının korunması adına herkes hassas davranmalı." - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Beydağ'da Su Ürünleri Kooperatifi Harekete Geçiyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement