Beylikdüzü Belediyesi ile İaü Arasında İşbirliği Kararı - Son Dakika
Yerel

Beylikdüzü Belediyesi ile İaü Arasında İşbirliği Kararı

Beylikdüzü Belediyesi ile İaü Arasında İşbirliği Kararı

Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ile İstanbul Aydın Üniversitesi (İAÜ) Mütevelli Heyeti Başkanı Dr. Mustafa Aydın ortak projeler gerçekleştirmek amacıyla bir araya geldi.

21.08.2014 10:14
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ile İstanbul Aydın Üniversitesi (İAÜ) Mütevelli Heyeti Başkanı Dr. Mustafa Aydın ortak projeler gerçekleştirmek amacıyla bir araya geldi. Görüşmede, her iki taraf da komite oluşturarak işbirliği sürecini başlatma kararı aldı.

Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ile İstanbul Aydın Üniversitesi (İAÜ) Mütevelli Heyeti Başkanı Dr. Mustafa Aydın, ortak projeler üzerine bir araya geldi. İAÜ Florya Yerleşkesi'nde gerçekleşen buluşmada, birlikte hayata geçirilebilecek projeler üzerine fikir paylaşımında bulunuldu. Başkan Ekrem İmamoğlu'nun yönetim kadrosuyla birlikte katıldığı görüşmede enerji verimliliği, sağlık, teknoloji, kültür, sanat gibi birçok alanda çalışmanın altı çizildi.

"HER TÜRLÜ ÇALIŞMAYA AÇIĞIZ"

Nüfusun her yıl 10-15 bin düzeyinde arttığı Beylikdüzü'nde, her zaman yenilikleri takip eden bir belediye olacaklarını söyleyen Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, bu noktada üniversiteleri çok önemsediklerini söyledi. İmamoğlu, "Biz, İstanbul'un önemli bir merkezi olmaya namzet bir ilçeyiz. İlçenin 25 yılını planlayan bir bakış açısıyla çalışıyoruz. Bunu yaparken de üniversiteleri mutlaka sürece dahil etmeliyiz" dedi.

Dr. Mustafa Aydın ile dostluğunun uzun yıllar öncesine dayandığını da belirten Başkan İmamoğlu, ilçe halkı için birlikte fayda sağlayacak her çalışmaya açık olduklarının mesajını verdi.

"ORTAK PROJE HAYATA GEÇİRECEĞİZ"

Türkiye'nin yerel dinamikleriyle topluma fayda getirmesi noktasında her zaman diyalog halinde olduklarını belirten İAÜ Mütevelli Heyeti Başkanı Dr. Mustafa Aydın, "Müesseseleri kurmaktan çok yaşatmak önemlidir. Üniversiteler, kendi toprağına ışık veremiyorsa etrafı duvarla çevrili hapishaneden başka bir anlam ifade etmez. Biz birçok kamu, kurum ve

kuruluşlarıyla yaptığımız gibi Beylikdüzü Belediyesi ile de ortak projeler hayata geçireceğiz" dedi. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Beylikdüzü Belediyesi ile İaü Arasında İşbirliği Kararı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement