Beylikdüzü Belediyesi Personeli 2015'e Hazır - Son Dakika
Güncel

Beylikdüzü Belediyesi Personeli 2015'e Hazır

Beylikdüzü Belediyesi personeliyle yeni yıla erken girdi.

29.12.2014 15:05

Düzenlenen yılbaşı etkinliğiyle eğlenen aynı zamanda moral de depolayan ekibe konuşma yapan Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, "Hiçbir başarı tek kişiye ait değildir. Yeni yılda geriye dönüp baktığımızda çok büyük işler başarmışız diyebilmeliyiz. Biz kocaman bir aileyiz" dedi.

Yeni yılı süslü ve ışıl ışıl karşılamaya hazırlanan Beylikdüzü'nde vatandaşları olduğu kadar, çalışanlarını da mutlu etmeye çalışan Beylikdüzü Belediyesi, personelinin karşısına bir yılbaşı sürprizi ile çıktı. Yeni yılda, yeni güzelliklerle ve yoğun çalışmalarla ilçeyi daha da yaşanabilir bir kent haline getirmek için çalışmalarını sürdürecek Beylikdüzü Belediyesi personeli, düzenlenen Yılbaşı Kokteyli'nde moral depoladı. Beylikdüzü Kültür Merkezi Çok Amaçlı Salon'da verilen kokteylde 2015'i daha dinamik, daha verimli geçirmek adına şarkılarla zihinlerini tazeleyen belediye çalışanları gönüllerince eğlendi.

Stand Up Show Güldürdü

Of'lu Ali'nin Stand Up gösterisiyle başlayan Yılbaşı Kokteyli'nde, Karadeniz fıkralarının nüanslarıyla salonda bulunan herkes mizaha doydu. Günlük hayatında da yaşadığı komik olaylardan örnekler veren komedyen dinleyicileri bir hayli eğlendirdi.

"Yeni Yıl Başarılarla Geçecek"

Aynı yolu, aynı ideali paylaşmanın, yol arkadaşı olmanın çok değerli olduğundan söz eden Başkan Ekrem İmamoğlu; çağdaş, uygar, sağlıklı, bir ortamda çalışmanın gerekliliğinden bahsetti. İmamoğlu, "Esprilerle, neşeyle 2014'ü uğurlarken, 2015'in hepimiz için çok güzel bir yıl olmasını gönülden istiyorum. Daha işin başındayız. Beylikdüzü bizden çok şey bekliyor" dedi. İmamoğlu herkese, "Güler yüzü birbirinizden esirgemeyeceğiniz bir yıl diliyorum" diye konuştu.

1 Yılın Stresi Atıldı

DJ performansıyla coşan ve son dönemin hit parçalarına eşlik eden çalışanlar, eğlencenin hız kesmediği gecede sahneye çıkan Grup Göçmen'in yaptığı müzik ve söylediği hareketli şarkılarla dans etti. Danslarla, şarkılarla tüm gece 1 yılın stresini atan personel, 2015'e daha zinde, daha üretken bir ekip olarak adım atacak.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Beylikdüzü Belediyesi Personeli 2015'e Hazır - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement