Beylikdüzü'nde Cazova, Caz Müzik Grubu Rüzgarı - Son Dakika
Yerel

Beylikdüzü'nde Cazova, Caz Müzik Grubu Rüzgarı

Floransa’dan gelen Caz Müzik Grubu Cazova, Beylikdüzü Kültür Merkezinde sergilediği performansla dinleyenlere coşkulu anlar yaşattı.

07.02.2015 22:44
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Floransa'dan gelen Caz Müzik Grubu Cazova, Beylikdüzü Kültür Merkezinde sergilediği performansla dinleyenlere coşkulu anlar yaşattı.

Beylikdüzü Belediyesi, müziğin caz halini Beylikdüzülü vatandaşlarla buluşturdu. Cazova Caz Müzik Grubu Vokalistlerinden Seren Akyoldaş ve Onur Nevşehir ikilisinin seslendirdiği popüler müzikler eşliğinde vatandaşlar unutulmaz bir akşam yaşadı. Konserde popüler müziklerin yanı sıra Türküler de caz tınılarıyla farklı bir ezgiyle seslendirildi.

Sanatsal programlara önem verdiklerini belirten Beylikdüzü Belediye Başkan Danışmanı ve Kültür Sanat Koordinatörü Erhan Bayladı, "Bugün program yapacak arkadaş Seren Akyoldaş. Seren Hanım Şuan Floransa da yaşıyor, aslında ülkemizi yurtdışında temsil eden bir caz sanatçısı. Kendisi iyi bir soprano ama maalesef henüz İstanbul'un hiçbir ilçesinde konser vermemiş bir sanatçımız, Birçok konserler vermiş iyi bir sanatçı, dolayısıyla biz Beylikdüzü'nde kendisine yer vermek istedik. Bundan sonra zaten Beylikdüzü farklı sanatçıları bünyesinde barındıran, sahne aldırtan bir ilçe olacak. Böylelikle Beylikdüzü Belediyesi olarak diğer ilçeler arasındaki farkımızı ortaya koymaya çalışacağız" diye konuştu. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Beylikdüzü'nde Cazova, Caz Müzik Grubu Rüzgarı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement