Beylikdüzü Zabıtası 188.Yılında Karanfiller Dağıttı - Son Dakika
Güncel

Beylikdüzü Zabıtası 188.Yılında Karanfiller Dağıttı

Beylikdüzü Zabıtası 188.Yılında Karanfiller Dağıttı

Zabıta Teşkilatı'nın yıldönümü tüm Türkiye'de olduğu gibi Beylikdüzü'nde de kutlandı.

05.09.2014 16:05  Güncelleme: 09:39

Her yıl Eylül ayının ilk haftasında kutlanan Zabıta Haftası, Beylikdüzü'nde renkli görüntülere sahne oldu. Zabıta Teşkilatı'nın 188.yılını ilçede ana caddelerde konvoy halinde gezerek kutlayan Beylikdüzü Belediyesi Zabıta ekipleri, bir yandan da vatandaşlara karanfil dağıttı.

Türkiye'nin en köklü kuruluşlarından olan Zabıta Teşkilatı, bu yıl kuruluşunun 188. yılını kutluyor. 1-7 Eylül tarihlerinde Zabıta Haftası kapsamında gerçekleşen kutlamalara dahil olan Beylikdüzü Belediyesi Zabıta Ekipleri, ilçede renkli görüntülere sahne oldu.Beylikdüzü Belediye Başkanlığı'ndan başlattıkları konvoy ile ana caddeleri dolaşarak haftalarını kutlayan ekipler, bir yandan da ilçe halkına karanfiller dağıttı.

Beylikdüzü'nde de halkın huzur ve güvenliği için her zaman özveriyle çalıştıklarını belirten Beylikdüzü Belediyesi Zabıta Müdürü Atila Uysal, yetki alanımız dahilinde 7 – 24 görev başındayız. Önceliğimiz vatandaşımızın huzur ve güvenliği. Bu noktada görevini özveriyle yerine getiren tüm çalışma arkadaşlarımın günlerini kutluyor, hepsine başarılar diliyorum" diye konuştu.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Beylikdüzü Zabıtası 188.Yılında Karanfiller Dağıttı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement