Beyşehir'de Ak Partililer Bayramlaştı - Son Dakika
Yerel

Beyşehir'de Ak Partililer Bayramlaştı

Beyşehir\'de Ak Partililer Bayramlaştı

Konya’nın Beyşehir ilçesinde, AK Partililer düzenlenen bayramlaşma programında bir araya gelerek bayramlaştı.

18.07.2015 15:50

Konya'nın Beyşehir ilçesinde, AK Partililer düzenlenen bayramlaşma programında bir araya gelerek bayramlaştı.

AK Parti Beyşehir İlçe Teşkilatı'nda düzenlenen bayramlaşma programına, AK Parti Konya Milletvekili Mehmet Babaoğlu, AK Parti'nin 24. Dönem Konya Milletvekilleri Mustafa Akış ve Gülay Samancı, Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun, eski ilçe belediye başkanları, AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Şenol, kadın ve gençlik kolları yöneticileri, meclis üyeleri ve partililer katıldı.

Bayramlaşma programında AK Parti Konya Milletvekili Mehmet Babaoğlu ve AK Parti 24. Dönem Konya Milletvekilleri Mustafa Akış ve Gülay Samancı, Beyşehirlilerin ve parti mensuplarının bayramını kutladı.

Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun da, Beyşehirlilerin ve partililerin bayramını tebrik ederek, Beyşehir'de devam eden projeler ve çalışmalar hakkında bilgi verdi. Başkan Özaltun, Beyşehir'in en büyük eksikliklerinden biri olan Kültür Merkezi Projesi için ihaleye çıkmak üzere olduklarını ve Gençlik ve Spor Bakanlığı yatırım olan yarı olimpik yüzme havuzunun da yapımını planladıklarını söyledi. 20-29 Ağustos tarihleri arasında düzenlenmesi planlanan Beyşehir Göl Festivali'nin içeriği ile ilgili de bazı bilgiler veren Özaltun, festival bünyesinde bu yıl göl üzerinde Türk yıldızlarının ikinci kez gösterilere imza atacağını ve bazı ünlü sanatçıların konser programlarının olacağını kaydetti.

Konuşmaların ardından Milletvekili Babaoğlu ve partililer, programa katılanlarla tek tek bayramlaştı. AK Parti Konya Milletvekili Mehmet Babaoğlu ve beraberindekiler, Beyşehir'den sonra Hüyük ve Derebucak ilçelerindeki partisinin bayramlaşma programlarına da katıldı. - KONYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Beyşehir'de Ak Partililer Bayramlaştı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement