Beyşehir'de Emniyet Müdürü ve Yargı Mensuplarına Veda Yemeği - Son Dakika
Yerel

Beyşehir'de Emniyet Müdürü ve Yargı Mensuplarına Veda Yemeği

Beyşehir\'de Emniyet Müdürü ve Yargı Mensuplarına Veda Yemeği

Konya’nın Beyşehir ilçesine, başka yerlere atanmaları nedeniyle veda edecek olan İlçe Emniyet Müdürü Erkan Macit ile Beyşehir Adliyesi’nde görevli yargı mensuplarına veda yemeği verildi.

11.07.2014 10:25
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Konya'nın Beyşehir ilçesine, başka yerlere atanmaları nedeniyle veda edecek olan İlçe Emniyet Müdürü Erkan Macit ile Beyşehir Adliyesi'nde görevli yargı mensuplarına veda yemeği verildi.

Beyşehir Belediyesi tarafından Jandarma Asayiş Bot Komutanlığı sahilinde Emniyet Genel Müdürlüğü'ne atanan Beyşehir İlçe Emniyet Müdürü Erkan Macit ile Beyşehir Adliyesi'nde görevli iken Balıkesir ilçesine bağlı Ayvalık İlçe Adliyesi'ne atanan Beyşehir Cumhuriyet Savcısı Metin Tokel ve Hakim eşi Sibel Tokel onuruna veda yemeği verildi.

İftar yemeğine Beyşehir Kaymakamı Muzaffer Başıbüyük, Garnizon ve İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Binbaşı Mustafa Özdemir, Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun, Beyşehir Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Yurt, İlçe Emniyet Müdür Vekili Sefa Mercan, daire amirleri, yargı ve emniyet teşkilatı mensupları katıldı.

Beyşehir Kaymakamı Muzaffer Başıbüyük, yemekte yaptığı konuşmada, "Bu değerli arkadaşlarımızın doğruluk ve dürüstlük içerisinde ilçemize çok değerli hizmetler verdiğine yakinen şahidim. Kendilerinin bundan sonraki hayatında yine aynı çizgide devam ederek, milletimize büyük hizmetler vereceklerine olan inancımı belirtmek istiyorum" dedi.

Beyşehir Garnizon ve İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Mustafa Özdemir ise atama gören Emniyet Müdürü Macit ile yargı mensuplarına görev süresi içerisinde jandarma teşkilatına verdiği destek ve katkılardan dolayı teşekkür etti.

Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun ise, konuşmasında, atama gören Emniyet Müdürü ve yargı mensuplarına ilçeye verdikleri hizmetlerden ötürü teşekkür ederek, gittikleri görev yapacakları yerde daha güzel alanlarda ve daha yüksek mevkilerde görev yapmalarını dilediğini söyledi.

Konuşmaların ardından atama gören isimlere ilçe protokolü tarafından günün anısına birer plaket ve tarihi Eşrefoğlu Camisi tablosu takdim edildi. - KONYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Beyşehir'de Emniyet Müdürü ve Yargı Mensuplarına Veda Yemeği - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement