Beyşehir'deki Gazi ve Şehit Yakınlarına Afyonkarahisar Gezisi - Son Dakika
Yerel

Beyşehir'deki Gazi ve Şehit Yakınlarına Afyonkarahisar Gezisi

Türkiye Muharip Gaziler Derneği Beyşehir Şubesi ile Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul Yetimleri Derneği Beyşehir Şubesi tarafından, Beyşehir, Derebucak ve Hüyük ilçelerinde yaşayan gaziler ve şehit yakınları için Afyonkarahisar'a gezi programı düzenlendi.

31.05.2014 17:03

Türkiye Muharip Gaziler Derneği Beyşehir Şubesi ile Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul Yetimleri Derneği Beyşehir Şubesi tarafından, Beyşehir, Derebucak ve Hüyük ilçelerinde yaşayan gaziler ve şehit yakınları için Afyonkarahisar'a gezi programı düzenlendi.

Beyşehir Anıt Alanı'nda bir araya gelen gaziler ve şehit yakınları, gezi programı kapsamında Afyonkarahisar'a gitti. Derneklerin Beyşehir Temsilcisi Mehmet Gümüşkan, gazetecilere yaptığı açıklamada, dernek temsilciliklerinin Beyşehir'de açılmasının ardından kısa süre geçmesine rağmen bu tür etkinlikler düzenlediklerini söyledi.

Afyonkarahisar'a bağlı İhsaniye ilçesinin Gazlıköy beldesinden gelen davet üzerine, bu bölgeye gezi programı düzenlediklerini belirten Gümüşkan, "Etkinliği, gazilerimiz ve şehit yakınlarımızın hem kaplıcalara girmeleri hem de moral ve motivasyonlarını yükseltmek için düzenledik. Gezi kapsamında, bölgedeki tarihi mekanları da ziyaret etmeyi planlıyoruz" dedi. - Konya

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Beyşehir'deki Gazi ve Şehit Yakınlarına Afyonkarahisar Gezisi - Son Dakika


Advertisement