Beytüşşebap'ta Kar Hayatı Durma Noktasına Getirdi - Son Dakika
Güncel

Beytüşşebap'ta Kar Hayatı Durma Noktasına Getirdi

Beytüşşebap\'ta Kar Hayatı Durma Noktasına Getirdi

Şırnak'ın Beytüşşebap İlçesi'nde dünden bu yana aralıksız devam eden kar yağışı, hayatı durma noktasına getirdi.

01.01.2016 15:43

Şırnak'ın Beytüşşebap İlçesi'nde dünden bu yana aralıksız devam eden kar yağışı, hayatı durma noktasına getirdi. İlçe merkezinde kar kalınlığı yer yer 1 metreyi bulurken, tek katla evler kar altında kaldı.

Beytüşşebap İlçesi'nde iki gündür aralıksız devam eden eden kar yağışı, hayatı durma noktasına getirdi. İlçe merkezinde kar kalınlığı 1 metreyi bulurken, yüksek kesimlerde 1,5 metreyi geçti. İlçede bulunan bütün köy yolları kapanırken, Beytüşşebap-Şırnak, Beytüşşebap- Hakkari karayolları da kar nedeniyle kapandı. İlçe merkezi ve bağlı köylere 2 gündür elektrik verilemezken, yetkililer yoğun kar yağışı nedeniyle direklerin devrildiğini ve bu nedenle elektrik arızalarının giderilemediğini belirtti.

Yoğun kar yağışı nedeniyle ilçe merkezinde tek katlı evler kar altında kalırken, Beytüşşebap Belediyesi'ne bağlı ekipler, ana caddelerde başladığı kar temizleme çalışmalarına devam ediyor. Beytüşşebap Kaymakamlığı'na bağlı Özel İdare ekipleri de, köy yollarını açmak için aralıksız olarak çalışmalara devam ediyor. - Şırnak

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Beytüşşebap'ta Kar Hayatı Durma Noktasına Getirdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement