Bidfod Ankara'da Fotoğraf Sergisi Açtı - Son Dakika
Yerel

Bidfod Ankara'da Fotoğraf Sergisi Açtı

Bidfod Ankara\'da Fotoğraf Sergisi Açtı

Bitlis’in Ahlat ilçesinde faaliyet gösteren Bir Dünya Fotoğraf Gezi Kültür ve Turizm Derneği (BİDFOD), Ankara’nın Çankaya ilçesinde fotoğraf sergisi açtı.

28.03.2015 16:15
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bitlis'in Ahlat ilçesinde faaliyet gösteren Bir Dünya Fotoğraf Gezi Kültür ve Turizm Derneği (BİDFOD), Ankara'nın Çankaya ilçesinde fotoğraf sergisi açtı.

BİDFOD Başkanı Samet Adıyaman ve derneğin onursal Başkanı Selma Ünay'ın açtığı Ahlat konulu fotoğraf sergisinin açılışı eski Ahlat Kaymakamı Bilal Şentürk, MHP eski Bitlis Milletvekili Halil İbrahim Oral ve Ahlatlı iş adamı Yunus Ensari tarafından gerçekleştirildi. Bir alışveriş merkezinde açılışı gerçekleştirilen Ahlat konulu fotoğraf sergisine fotoğrafçıların yanı sıra vatandaşlarda yoğun bir ilgi gösterdi. Açılışın ardından konu ile ilgili bir açıklama yapan BİDFOD Başkanı Samet Adıyaman, Ahlat fotoğraflarının yer aldığı fotoğraf sergisini yoğun bir katılımla açtıklarını ifade ederek, "Ahlat'ı fotoğraflarla tanıtmak adına elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. Ankara'da açmış olduğumuz fotoğraf sergimizde oldukça güzel bir ilgi görüyor. 27 Mart 2015 Cuma günü açılan fotoğraf sergimiz pazar günü sona erecek. Sergimiz çok sayıda fotoğraf sanatçısı, bürokrat, iş adamları ve vatandaşlar tarafından ziyaret edildi. Bizde gelen ziyaretçilere ilçemizi fotoğraflarla tanıttık. Oldukça güzel bir sergi oldu. Bu tür sergileri elimizden geldiğince açmaya devam edeceğiz. Desteklerinden dolayı iş adamlarımızdan Zeki Peker, Yunus Ensari ve Halil İbrahim Oral'a da ayrıca teşekkür ediyoruz" dedi. - BİTLİS

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bidfod Ankara'da Fotoğraf Sergisi Açtı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement